Pentru ea

#manichiura #oja #stil #tendinte manichiura # model manichiura

Cum sa iti faci o manichiura geometrica surprinzatoare

Vrei sa ai o manichiura surprinzatoare, mai ales ca se apropie weekendul sau te pregatesti pentru o petrecere? Incearca si tu cele mai noi si indrazente tendinte in ceea ce priveste manichiura. Unul dintre cele mai populare modele de manchiura in acest sezon este cel geometric. Acesta este inedit, uimitor si de efect. Iata cum iti poti realiza singura acest tip de manichiura, in doar cativa pasi:

1. Pregateste unghiile. Inainte de a te apuca sa intinzi lacul pe unghii, acestea au nevoie de o curatare profunda. Mai intai, exfoliaza-ti mainile si hidrateza-le cu o creme bogata in vitamine. Apoi, lasa-le cel putin o ora sa se calmeze si pileste unghiile cu atentie, dandu-le o forma usor rotunjita. Dupa aceea, impinge cu atentie pielitele in interior. Nu le taia, deoarece acestea vor creste si mai mult.

Dupa ce le-ai dat forma potrivita, aplica pe unghii un strat subtire de lac, intr-o nuanta pastelata sau albicioasa, usor stralucitoare, care sa contina si substante hidratante.

2. Incepe aplicarea modelului geometric. Lasa lacul hranitor sa se usuce si sa actioneze aproximativ 3 minute, apoi deseneaza pe unghie cu un lac argintiu metalic un "V", adica doua linii diagonale, pornind de la baza unghiei.

3. Aplica cel de-al doilea model. Cu ajutorul unei pensule striper, deseneaza pe unghie si un "W", cu un lac negru sau albastru inchis. Ai grija sa trasezi liniile drepte, urmarind forma pe care ai dat-o initial. De asemenea, fii atenta sa nu lasi spatiu intre cele doua forme. Acestea trebuie sa fie apropiate, incat sa para ca se contopesc.

4. Da stralucire unghiei. Dupa ce ai aplicat modelul geometric, lasa unghiile sa se usuce bine, apoi completeaza spatiile libere, in cazul in care nu ai reusit sa trasezi perfect liniile, tot cu ajutorul pensulei striper, pe care o gasesti la orice magazin de comsmetice.

Lasa lacul sa se usuce din nou, iar la final da stralucire unghiei o oja stralucitoare, incolora. Pentru mai multa stralucire, poti aplica doua straturi de lac incolor.

Sursa foto: incoco.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului