Pentru ea

# silueta tip para #alegere costum de baie #stil feminin #costum de baie

Cum sa iti alegi corect costumul de baie, daca ai silueta de tip para

Vara a fost dintotdeauna si ramane unul dintre anotimpurile preferate de doamne si domnisoare, pentru ca este momentul anului in care poti savura un cocktail delicios si racoritor pe plaja la mare sau pe chais-long in fata piscinei, in dezmierdarea calda a soarelui. Anotimpul verii este de asemenea si preferatul domnilor datorita peisajului oferit de reprezentantele genului frumos. Tocmai de aceea, astazi va prezentam cateva modele de costume de baie foarte cochete in care dumneavoastra sa va simtiti extraordinar oriunde v-ati afla. Alaturi de magazinul online de lenjerie intima Beauty Expert am selectat cele mai frumoase modele de costume de baie pe care le puteti combina cu diverse accesorii precum sandale, lantisoare, margele, genti, rochii de plaja, esarfe, iar lista poate continua, pentru ca dumneavoastra sa straluciti in razele soarelui.

 

Cele mai indragite costume de baie sunt cele alcatuite din doua piese, sutien si slip, acesta din urma adaptandu-se de-a lungul timpului in functie de tendinte. Costumul de baie format din doua pieseeste popular datorita efectului estetic pe care il are asupra siluetei tip clepsidra, cunoscut de asemenea ca fiind tipul siluetei perfecte. Totusi, chiar daca natura nu ne-a inzestrat cu o silueta perfecta, ochiul poate fi usor pacalit cu ajutorul accesoriilor sau aplicatiilor din diverse materiale, atat pe sutien, cat si pe slipul costumului.

Lumea modei a recunoscut si a impartit in categorii siluetele de-a lungul timpului, in prezent existand cinci tipuri de siluete si anume: silueta tip para, tip androgin, clepsidra, diamant si mar. Pentru fiecare dintre aceste tipuri de siluete exista cateva solutii practice si la indemana pentru ca dumneavoastra sa va simtiti frumoasa indiferent de varsta, stil de viata sau mostenire genetica. Asadar, sa luam drept exemplu silueta de tip para, atribuita corpului sarac in bust si cu solduri proeminente. In acest caz, pentru a echilibra proportiile corpului, nu trebuie decat sa punem accent pe partea de sus, adica pe bust, optand pentru un costum de baie al carui sutien sa aiba un model voluminos, aplicatii atractive sau culori vii, pentru ca atentia sa fie captata in acest punct.

Daca tipul siluetei dumneavoastra este acela de para, recomandarea Beauty Expert este un costum de baie format din doua piese, sutien si slip, unde sutienul sa aiba un model voluminos, ca de exemplu costumul de baie Amelia, pe care il gasim la un pret atractiv si in care va veti simti cu adevarat frumoasa si increzatoare!

Vara anului 2015 este vara culorilor vii si a frumusetii!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare