Pentru ea

#vara 2017 #trenduri 2017 #trenduri #vara

Cum sa fii in trend in vara 2017 – sfaturi de la expertii bralette.ro

Sezonul estival si-a intrat pe deplin in drepturi si toata lumea se gandeste la vacante, concedii, la soare si plaja, la timp petrecut la mare sau munte, in statiuni, centre de agrement si asa mai departe. Desigur, fiecare femeie isi acorda o atentie deosebita in acest sens, dorindu-si sa devina cat mai atragatoare, cat mai senzuala si sa starneasca doar priviri admirative. Cum poate fi facut acest lucru in vara anului 2017? Expertii www.bralette.ro ne ofera cateva sfaturi utile in randurile urmatoare.

1. Imbraca-te cat mai lejer si confortabil

Nu conteaza ca esti la o terasa, la serviciu, pe plaja sau la o plimbare in oras. In oricare dintre aceste situatii, trebuie sa te simti pe deplin confortabil, in largul tau, fara sa fii stanjenita de piesele vestimentare.

Asadar, opteaza pentru tinute lejere, compuse din camasi sau tricouri largi, ori pentru rochii si fuste vaporoase, care vor permite pielii sa respire si care vor tine la distanta caldurile sufocante.

2. Opteaza pentru accesorii daca vrei sa fii in trend

Orice fashionista stie ca pentru a fi in ton cu ceea ce e la moda trebuie sa se adapteze conform noutatilor din fiecare sezon. Ce inseamna asta in vara lui 2017? Dupa cum arata specialistii site-ului www.bralette.ro, in acest sezon sunt la mare cautare accesoriile de tip "body chain" sau "leg chain".

Mai exact, este vorba despre accesorii de tip lantisor, in diverse modele. O gama variata de asemenea accesorii pot fi vizualizate si comandate chiar de pe website-ul anterior mentionat.

3. Condimenteaza-ti tinuta!

Nu conteaza daca esti mai incantata de stilul clasic sau daca preferintele tale sunt orientate catre un stil mai iesit din comun, extravagant.

Iesi in oras si ai nevoie de ceva mai mult decat clasicele piese vestimentare, chiar daca tinuta ta este una exemplara? Vrei sa impresionezi toti invitatii la petrecerea la care urmeaza sa participi? Cauti sa fii atractiva in timpul sesiunii de clubbing? Vrei sa iti surprinzi partenerul cu un outfit incitant?

Raspunsul la toate aceste intrebari e unul singur: www.bralette.ro.

Indiferent daca optezi pentru un top de tip harness, un top sexy, un model din categoria Strappy Bralette sau un oricare altul din cadrul site-ului mentionat, intregul tau outfit va primi un mare plus de feminitate si senzualitate.

4. Nu-ti fie frica sa experimentezi din punct de vedere cromatic!

E total gresita conceptia ca trebuie sa alegi doar tonuri neutre pentru tinuta. De ce sa nu incerci si ceva nou?

Chiar daca iti plac tonurile pastelate, nuantele crem, bej sau altele asemanatoare, nu vei da gres nici daca alegi piese vestimentare in culori mai aprinse. Joaca-te cu combinatii cromatice unice – vei atrage un plus de atentie – insa ai grija totusi sa nu exagerezi.

5. Pune accent pe calitate!

Nimeni nu isi doreste sa simta disconfort pe durata intregii zile, insa exact asta vei obtine daca vei alege piese de imbracaminte realizate din materiale de calitate indoielnica. Asigura-te ca iti cumperi hainele si accesoriile doar de la furnizori de incredere, a caror produse au calitatea garantata.

6. Diversifica sesiunile de shopping!

Stim ca pentru a-ti alege tinuta ai putea petrece ore in sir vizitand magazine de haine si accesorii. Nimic gresit in asta – doar trebuie sa arati bine si sa fii in trend in aceasta vara!

Ar trebui totusi sa tii cont si de alternativa la sesiunile de shopping indelungi, care te vor obosi peste masura. In loc sa cutreieri ore in sir prin magazine fizice, poti gasi si magazine online din care sa iti cumperi produsele si accesoriile vestimentare care sa te aduca in ton cu tendintele.

Un asemenea exemplu este si magazinul online www.bralette.ro. Aici vei gasi o gama diversificata de produse care iti vor completa fie o tinuta casual, fie una pe care o vei purta intr-un club sau la o petrecere. Tot de aici vei putea achizitiona si accesoriile mentionate anterior – body chain sau leg chain – alaturi de alte elemente ce iti vor completa garderoba estivala intr-un mod unic si in egala masura in tendinte.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare