Pentru ea

#tendinte primavara vara #stil feminin #tendinte #lenjerie intima

Cum sa fii atragatoare in sezonul primavara-vara 2019! 5 tendinte in materie de lenjerie intima

Orice femeie care se repecta si doreste sa se simta atragatoare, trebuie sa aiba in garderoba cel putin un set de lenjerie intima de calitate, care sa se muleze perfect formelor sale. Primavara aceasta ne intoarcem la natura, anunta stilistii internationali. Culori neutre, elemente inspirate din natura, texturi fine, transparenta diafana – sunt cateva dintre atributele noilor colectii de lenjerie intima, pe care orice femeie trebuie sa le aiba.

 

Potrivit unui sondaj recent realizat de SevenSins.ro arata ca, dincolo de necesitate, femeile considera ca a-si cumpara piese de lenjerie fina, din materiale pretioase cum ar fi dantela, satin sau catifea, reprezinta o modalitate de a-si surprinde placut partenerul, cu sau fara o ocazie speciala, dar si de a se rasfata. Tocmai de aceea urmaresc tendintele si acorda o importanta mai mare decat s-ar crede sertarului cu lenjerie.

Underwear – outwear

Indiferent de personalitate, de preferinte, de stilul de viata, lenjeria intima face parte din viata oricui, dar mai ales a femeilor care stiu cat de importanta este aceasta cand vine vorba de tinute. Iar trendurile in materie de lenjerie sunt mai clare ca niciodata in aceasta primavara. Desi denumita underwear – care se poarta pe dedesubt -, una dintre cele mai vizibile tendinte este faptul ca lenjeria devine in 2019 outwear – fiind parte integranta din tinute. Prin urmare, cu atat mai mult se vor purta piesele indraznete, cum ar fi body-urile sau bralettele partial lasate la vedere. Diversitatea si versatilitatea acestor piese devin atribute esentiale.

Delicatetea naturii

Un alt trend important in acest sezon il reprezinta inspiratia din natura. Florile brodate si-au facut loc pe tot mai multe piese de lenjerie, alaturi de culori naturale, precum bleu ciel, fucsia, verde crud, chiar galben solar. Fie in piese uni, fie ca accente de culoare. Aceeasi idee, reinterpretata insa pentru personalitati conservatoare, mai sobre se traduce prin nude, chiar maro, alb. Cat mai putine accesorii, croieli simple si comode.

Indrazneala Matrix

Atunci cand vine vorba de a trece la un alt nivel in materie de lenjerie, piesele care dau tonul sunt cele care te duc cu gandul la personaje cu o aura dominatoare. Putina indrazneala nu strica, asa ca in colectiile de anul acesta au fost introduse piese de lenjerie cu benzi, combinatii de materiale transparente cu lurex sau imitatie de piele astfel incat nivelul de senzualitate sa fie la cote maxime.

Toujours la femme

Anul acesta revin in actualitate si piesele de lenjerie ultrafeminine. Cu multa dantela, care scot in evidenta liniile corpului. Acopera mai mult, insa, in acelasi timp, dezvaluie o senzualitate aparte. In acest caz, culorile care domina sunt roz, lila, iar pentru cele mai indraznete fucsia.

Atingere de catifea

Cu textura sa fina, catifeaua a patruns de ceva vreme in tendinte si in garderobe si pare ca nu vrea sa plece de aici nici anul acesta. Combinatia catifea – dantela fina este in continuare un must al celor care vor sa se inspire din tendinte. De asemenea, culorile depasesc vocabularul cromatic clasic. Mai degraba alege verde, nude, mov, grena, albastru electric in locul mai comunelor culori rosu, negru, alb.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului