Pentru ea

#stil feminin # culori haine #asortare culori #asortare haine

Cum sa asortezi culorile. Scurt ghid de combinatii permise

Marea dilema atunci cand te imbraci este cum sa combini corect culorile astfel incat sa nu creezi o tinuta tipatoare sau kitch. Iata mai jos un scurt ghid al folosirii nuantelor in asocieri potrivite.

Accesoriile, pata de culoare a tinutelor uni


De multe ori preferam tinutele uni chiar de teama de a nu gresi. E drept ca o tinuta all black sau all white este foarte eleganta, insa atunci cand folosesti culori prea terne hainele tind sa devina plictisitoare si nici chiar tu sa nu te mai regasesti in ceea ce imbraci zi de zi.

Noile colectii de moda au pus la bataie tinute in combinatii inedite de culori contrastante sau cel putin accesoriile sunt menite sa sparga monotonia.

Asadar, daca ai ales o tinuta nude, incearca sa eviti ca si geanta si pantofii sa fie tot in aceleasi nuante. Opteaza pentru o pata de culoare. La o rochie crem se asorteaza perfect o pereche de pantofi rosii sau o geanta mare verde.

Albul se potriveste cu aproape orice

Albul, spre exemplu, merge fara probleme cu aproape orice alta culoare, mai ales cu nuantele pastelate pe care le vei gasi in toate colectiile acestei veri.

Negrul, in schimb, pe langa faptul ca merge de minune de unul singur, se combina mai degaba cu nuantele inchise, incepand de la maro si mergand pana la albastru cobalt sau gri. La fel de bine, negrul merge foarte bine alaturi de rosu, iar pentru cele mai discrete, combinatia ideala este cu bej.

Albastrului ii sta cel mai bine singur, insa nu strica sa ii dai si o tenta mai vioaie folosind, spre exemplu, accesorii rosii sau roz.

Verdele nu este o culoare usor de asortat. Combinatiile ideale sunt cu maro, bej si negru, dar si cu alb.

Rosul este, de asemenea, o culoare versatila. Pe langa faptul ca se combina perfect cu celelalte doua culori principale - galben si albastru - merge fara teama si cu griuri, cu verde si chiar cu roz.

Imprimeurile multicolore se combina cu alb

Ce faci in cazul in care ai o fusta inflorata foarte colorata? Cea mai simpla solutie este sa alegi o camasa sau o bluza alba.

Tricourile, fustele sau rochiile cu imprimeuri foarte colorate trebuie combinate cu accesorii in tonuri neutre, cum ar fi bej si alb.

Sursa foto: moda.pourfemme.it, plus.google.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare