Pentru ea

#rochii # rochii de ocazie #rochii de seara

Cum sa arati bine indiferent cu noile modele de rochii de ocazie de la Zonia?

Imagineaza-ti cum ar fi sa arati la fel de senzational precum fashionistele care isi expun rochiile delicate si diafane pe retelele de socializare la diverse evenimente la care au fost invitate. Iti doresti si tu sa arati la fel de bine insa, de fiecare data cand primesti prin posta o invitatie la un eveniment mereu alergi din magazin in magazin pentru a gasi rochia ideala.

 

Nu este deloc imposibil sa arati senzational de fiecare data daca ai rochia potrivita intrucat la Zonia vei putea sa gasesti mereu rochii de ocazie ieftine, perfecte pentru diferite evenimente. Toate modelele sunt in trend si iti asigura un look impecabil exact asa cum ai visat.

Recomandari - la ce te uiti sa cumperi rochii de seara superbe pentru orice ocazie

In momentul in care doresti sa iti creezi o tinuta desavarsita exista cateva lucruri de care trebuie sa tii cont. Acestea sunt cateva trucuri care te vor ajuta sa alegi mult mai bine rochii de seara, pentru diferite ocazii si chiar sa le poti purta de mai multe ori fara sa iti faci probleme ca aspectul lor nu mai este asa cum a fost la inceput. In primul rand, cusaturile sunt foarte importante. La hainele de calitate cusaturile sunt aproape invizibile si de abia se zaresc.

Detaliile unei rochii de ocazie conteaza!

Verifica daca piesa vestimentara respectiva are imbinari frumoase. Nu cumpara ceva daca nu iti place cum arata. Acest lucru nu poate sa insemne decat ca producatorul a dorit sa faca niste economii si sa te faca sa arati ieftin. Daca piesele vestimentare sunt fabricate din materiale moderne acest lucru nu inseamna ca trebuie sa te feresti de ele. Tweed-ul, olanda, bumbacul sau neoprenul reprezinta materiale care te vor face sa arati senzational in orice situatie. Aceste materiale nu sunt deloc scumpe asa cum ai crede. Daca este iarna si trebuie sa iti accesorizezi tinutele cu manusi atunci opteaza pentru unele din piele artificiala de caprioara intrucat pare mai scumpa.

Cand bugetul conteaza, Zonia are oferte pentru tine

Imaginea ta este cea care conteaza cel mai mult, dar cand bugetul este redus, poti gasi modele foarte frumoase aflate la promotie sau reducere. Rochiile Zonia pot fi alegerea de stil si buget, care iti ofera ocazia de a arata cat mai bine oriunde te-ai afla.

Pentru a da impresia ca hainele au fost special create pentru tine, alege modele care sa se potriveasca siluetei tale. Cu siguranta acestea sunt niste trucuri bune de tinut minte si oricat de frumoase ar fi rochiile pe care le vezi primul lucru la care trebuie sa te gandesti este daca ti se potrivesc.

Zonia te asteapta cu numeroase modele de rochii de ocazie sau rochii de seara deosebite. Nu uita sa consulti si noua colectie, intrucat acolo vei putea gasi modele de senzatie si in trend.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului