Pentru ea

#tinute casual chic #outfit confortabil #outfit chic

Cum sa alegi un outfit chic & confortabil pentru orice situatie

Fie ca este o zi plina de task-uri urgente la birou, fie ca lucrezi intens la biroul amenajat acasa, fie ca este weekend si te bucuri de o zi relaxanta in familie, mereu cauti un outfit care sa arate minunat dar in care sa te simti si foarte confortabil.

 

Poate te va incanta mixul elegant de casmir si fire de bumbac, sau croiala lejera care arata custom tailored, sau starea de coziness pe care ti-o ofera lana intr-o zi mohorata si friguroasa, in care doar vrei sa te cuibaresti in casa. Orice item care iti da o stare incredibila de confort si care te faci sa te simti extrem de stylish trebuie sa fie cu siguranta la indemana in garderoba ta.

In Colectia Womenswear Toamna 2021 Tommy Hilfiger, vei gasi acele produse care iti ofera sentimentul de apartenenta si de pace trait in aer liber. In acest sezon in item-urile calduroase si matlsate se creeaza un mix intre cromatica si textura. Produsele din tricot dedicate tinutelor lejere si relaxate sunt accesibile in toate marimile, oferind confort pentru orice ocazie. In acelasi timp, detaliile feminine subtile se intersecteaza cu materialele precum cargo si flanela, ideale pentru plimbari lungi si un stil de viata activ, in aer liber.

Pentru o plimbare placuta poti alege sa porti o capa oversized cu print, 100% din bumbac organic, care iti va oferi un look surprinzator. Pe dedesubt, alege un cardigan din amestec de bumbac cu o croiala eleganta combinat cu o pereche de pantaloni din lana.

Iar prin Colectia Menswear Toamna 2021 Tommy Hilfiger, si partenerul tau se va bucura de conceptul de straturi tranzitionale care amplifica ideea de calduros si confortabil prin item-urile texturate din tricot, jachetele  patchwork si cele matlasate. Tonurile pamantii domina colectia, fiind completate de diverse imprimeuri precum carouri, dungi, motive landscape si shadow checks. Siluetele utilitare ofera un confort relaxat. In acelasi timp, piesele confortabile din lana ofera un elegant si optim confort termic.

Pentru el, un outfit inspirat poate fi un mix intre un pulover din casmir si bumbac pima – fin, lucios si matasos – si pantaloni realizati dintr-o tesatura italiana fina din lana si matase, cu croi drept. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare