Pentru ea

# costum de baie perfect # costum de baie silueta #alegere costum de baie #silueta #costum de baie

Cum sa alegi costumul de baie perfect in functie de formele corpului tau

Vara aceasta nu exista limite in materie de costume de baie in tendinte. Se poarta imprimeurile florale, formele geometrice, culorile vibrante, funde, volane si sireturi, accesorii extravagante si decolteurile generoase.

Cu toate acestea, este important sa alegi costumul de baie perfect in functie de formele corpului tau. Indiferent ca alegi un costum de baie intreg sau unul din doua piese este important ca acesta sa iti puna in valoare calitatile si sa iti mascheze micile imperfectiuni.

Atunci cand porti costumul de baie care ti se potriveste te vei simti increzatoare si te vei bucura din plin de zilele superbe de vara, petrecute pe malul marii sau la piscina.

Silueta in forma de para

Silueta in forma de para presupune coapse mari si dimensiuni mai mici in partea superioara a corpului, in zona bustului si umerilor, precum Beyonce, Jennifer Lopez sau Jennifer Love Hewitt.

Costumul de baie potrivit este cel care va echilibra proportiile corpului tau acoperind zonele din partea inferioara a corpului.

Alege costumele intregi care au decolteu in V generos sau opteaza pentru un model de costum de baie din doua piese cu slip clasic si bustiera.

Silueta cu bustul mare

 

Cand ai un bust generos, decolteul va fi si acesta amplu si necesita mai multa sustinere. Printre vedetele care au aceasta silueta se numara Brooklyn Decker, Katy Perry si Sofia Vergara. Pentru aceasta silueta, alege costume de baie care au sutiene cu cupe turnate pentru a avea sustinerea potrivita.

Evita costumele de baie care au in partea de sus volane sau alte accesorii pentru a nu atrage atentia mai mult decat este cazul asupra acestei zone.

Silueta cu bust mic

Cand ai bustul mic, cel mai probabil vei cauta un sutien cupa A sau B, asemenea lui Kate Hudson.

Pentru ca un bust mic nu necesita multa sustinere, poti alege modele de costume de baie care sunt mai minimaliste in partea de sus sau au anumite detalii precum volane, funde sau modele pentru a da senzatia unui bust mai mare.

Silueta atletica

Cand ai o silueta atletica inseamna ca nu ai forme care ies in evidenta si dimensiunile din partea superioara a corpului sunt egale cu cele din partea inferioara. Cameron Diaz, Jessica Biel sau Jennifer Aniston sunt cateva vedete care au silueta atletica.

Pentru acest tip de silueta optiunile sunt numeroase pentru ca te poti juca cu formele, detaliile si culorile. Alege nuante vibrante si imprimeuri supradimensionate pentru ca iti vor pune cel mai bine in valoare silueta atunci cand esti la plaja.

Silueta cu burtica

Silueta cu burtica este asemanatoare siluetei mar, doar ca greutate este concentrata in zona abdomenului.

Chiar daca te straduiesti sa scapi de burtica, nu inseamna ca nu te poti afisa in costum de baie, la plaja. Poti sa alegi atat costume intregi cat si costume din doua piese, cum sunt cele care au slip cu talie inalta sau tankini, care vor face ca talia ta sa arate mai subtire.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului