Pentru ea

#alegere costum de baie #stil feminin #destinatii de vacanta #costum de baie

Cum sa alegi costumul de baie perfect in functie de destinatia de vacanta

Ti-ai facut planuri pentru vacanta de vara, ai rezervat deja sejurul de vis pe o plaja exotica si acum astepti cu nerabdare sa se apropie momentul plecarii. Te-ai gandit insa ce costum de baie vei purta vara aceasta? Iata cum sa alegi costumul debaie perfect in functie de destinatia de vacanta aleasa.

Retro in Grecia, Italia sau pe Riviera franceza

Daca ai ales ca destinatie de vacanta pentru vara aceasta una dintre aceste trei destinatii, atunci stilistii recomanda un costum de baie cu accente retro. In functie de silueta si de preferinte, poti opta fie pentru un costum one piece, cu volane, fie pentru unul in trei piese, cu pantalon scurt. Accesorizate cu palarii cu boruri largi sau cu o bandana, color block sau in dungi, tinutele vor face furori pe plaja.

Minimalism in destinatii exotice

La fel de populare pentru vacanta 2019 sunt destinatiile exotice. Bali, Indonezia, Thailanda, Hawaii si nu numai se numara printre preferintele iubitorilor de soare. Pentru aceste destinatii, stilistii recomanda tinute minimaliste, costume de baie cu decupaje, imprimeuri animal print si pareo fluide. Pe SevenSins.ro gasesti si cromatica in acord cu aceste tendinte de vacanta: vie, puternica, statement. Astfel, printre culorile recomandate se numara: rosu, galben solar, verde crud, albastru electric, fucsia.

Printuri in Maroc, Turcia sau Egipt

Agitatia si soarele acestor destinatii sunt fascinante pentru romani de ani. Si anul acesta Turcia este in topul preferintelor romanilor, iar costumul de baie care va face furori sub soarele arzator trebuie sa contina imprimeuri. Plecand de la turcoaz, cu accente solare de galben, dar si cu o paleta cromatica ce duce cu gandul la valurile marii, de la verde la albastru, acestea poarta o croiala indrazneata, fie cu cupe minimaliste, sireturi, benzi care evidentiaza silueta sau decupaje generoase in cazul costumelor de baie intr-o singura piesa.

Stilish in vacante urbane

Pentru weekendurile in care preferi sa stai la piscina, in oras, sau pentru escapadele urbane in city break, stilistii recomanda costumele de baie in doua piese stilish, cum ar fi cele din catifea sau cele in culori pastelate, cu buline ori dungi. La fel de apreciate vor fi si costumele intr-o piesa cu imprimeuri urbane si croieli clasice, care acopera mai mult din pielea expusa la soare.

Tu unde pleci in vacanta?

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare