Pentru ea

#alegere cadouri #cadouri femei #cadouri sarbatori #cadouri

Cum sa alegem cele mai inspirate cadouri de Craciun pentru femei

Sarbatorile de sfarsit de an sunt ocaziile ideale pentru a rasfata capriciile rafinate ale doamnelor si domnisoarelor dragi din viata noastra. Pentru ca cele mai importante prezente feminine din anturajul nostru intim sau profesional merita a fi impresionate prin gesturi si cadouri deosebite si fiecare doamna trebuie surprinsa cu un dar pliat stilului, personalitatii si pasiunilor proprii, venim in intampinarea dumneavoastra cu un ghid pentru alegerea celor mai inspirate Cadouri pentru Femei cu ocazia Craciunului. Sarcina nu este deloc usoara, dat fiind ochiul critic, selectivitatea si gusturile diferite ale femeilor din viata noastra. Motiv pentru care vom apela cu incredere la profesionistii atelierului de cadouri de lux – Borealy.

Cele mai inspirate cadouri de Craciun pentru femei, in functie de varsta

Numitorul comun al celor mai izbutite daruri pentru domnisoarele si doamnele speciale din viata noastra il constituie bijuteriile. Cele mai bune prietene ale reprezentantelor sexului frumos, bijuteriile pretioase, faurite din materiale de inalta calitate si urmand design-uri in acord cu personalitatea purtatoarei, vor aduce mereu zambetul pe chipul destinatarei, precum si recunostinta acesteia pentru atentia dumneavoastra. O tanara femeie va fi magulita de bijuteriile moderne, statement si versatile, ce pot fi integrate in outfit-urile de zi; femeia matura va aprecia un set de bijuterii batut in pietre pretioase si cu ornamentatii elaborate, precum cele din fabuloasa colectie Exquisite Dantelle by Borealy. Nu in ultimul rand, doamnele trecute de prima tinerete pot fi rasfatate cu splendide brose incrustate cu pietre pretioase si cu design-uri distincte, ce denota bun-gust si o eleganta atemporala.

Unul dintre criteriile fundamentale de care depinde alegerea cadoului potrivit il reprezinta tipul relatiilor. Acestea pot fi intime - destinatara cadoului fiind chiar iubita, partenera de viata, sotia - familiale, de prietenie sau profesionale. Oricat de complicat ar parea, urmand sfaturile urmatoare, identificarea darului perfect nu va mai fi o sarcina prea dificila.

Cadouri de Craciun pentru femeia iubita

Partenera de viata trebuie impresionata cu cadouri speciale si, dat fiind faptul ca ii cunoastem obiceiurile, capriciile si pasiunile, ar trebui sa stim ce anume o face fericita, ce isi doreste de la Mos Craciun. tineti cont, domnilor, ca in dumneavoastra isi pun iubitele sau sotiile sperantele legate de cele mai speciale cadouri pe care ele le-ar putea primi. Daca nu dumneavoastra, atunci cine sa le indeplineasca cele mai arzatoare dorinte? Daca partenera dumneavoastra este o pasionata a ceasurilor - bijuterie, surprindeti-o cu o alegere de designer, precum modelele Glam Rock din colectiile Borealy. Daca este o iubitoare a parfumurilor de lux si va permite portofelul a o rasfata cu cel mai scump parfum din lume, Clive Christian No.1 este o alegere cu efect garantat „Wow!”. Pasionatelor de gadgeturi daruiti-le o husa pentru iPad Roberto Cavalli, cu imprimeu leopard, iar femeilor active - o moderna si practica geanta Parker.

Cadouri de Craciun pentru femeia de cariera

Indiferent ca este vorba despre o partenera de afaceri, o colaboratoare sau o buna profesionista alaturi de care ati lucrat, domnele cu „mana de fier” vor fi impresionate de cadourile practice, stilate si de lux. Acestora nu este recomandat sa le daruiti bijuterii drept cadou, ci casete speciale pentru pastrarea acestora, preferabil de marca si deosebit de rafinate. Luxury Jewelry Case Leather VIP din colectia Classico by Friedrich este un bun reper al calitatii in materie de cutii luxury pentru bijuterii, potrivite femeilor de cariera, pretentioase. De asemenea, un set Parker de instrumente de scris, insumat din stilou si pix cu accesorii placate cu aur si cu etui din piele napa pentru pastrarea acestora - reprezinta un cadou distins, valoros, practic si elocvent statutului destinatarei. Manusile din piele rosie, insotite de o agenda de lux, cafea premium si cele mai fine praline desavarsesc, la randul lor, un dar de sarbatoare foarte elegant si de bun gust. Doamnelor colectionare de arta daruiti-le un ceas Planetharium placat cu aur si faurit in Spania de maestrii reputatei companii Credan, iar celor pasionate de ceaiurile de lux - setul Dammann Freres, ce cuprinde 18 sortimente de ceaiuri care au delectat secole de-a randul monarhii francezi.

Cadouri pentru femeile trecute de prima tinerete

Sarbatoare a bucuriei si a sperantei, Craciunul reprezinta o prielnica ocazie de a mangaia sufletul doamnelor din viata noastra - fie acestea mame, prietene sau alte rude, cu daruri ce emana o puternica valoare intrinseca, cum sunt icoanele din argint Valenti, faurite in Italia. Sau incantatorul ingeras din argint insotit de o carte de rugaciuni suflata in aur, ce nu doar va innobila biblioteca destinatarei, ci ii va fi si alaturi ori de cate ori gandul acesteia se va indrepta spre Dumnezeu. De asemenea, cele mai bune produse de ingrijire personala Scottish Fine Soaps vin insotite de manusi din piele pentru doamne si esarfe elegante pentru sezonul rece, desavarsind daruri ce poarta intr-insele emotia, generozitatea, parfumul si magia Craciunului. Pentru sfaturi profesioniste si recomandari ce vizeaza succesul intentiilor dumneavoastra, spiridusii Borealy va stau la dispozitie gratuit, in atelierul luxury al Mosului, unde sute de cadouri insufletite de povesti, emotii si candoarea Craciunului asteapta sa plece catre norocoasele lor destinatare.

Suntem convinsi ca femeile din viata dumneavoastra vor gasi sub brazii de Craciun cele mai frumoase si emotionante cadouri, recomandate cu drag si suflet Mosului, de catre dumneavoastra. Zambetul lor, lumina de pe chipuri si lacrimile de bucurie vor confirma ca alegerile dumneavoastra au tintit unde trebuie - si anume in sufletele femeilor dragi care va incununeaza existenta. Fiti generosi si rasfatati din plin printesele si reginele din viata dumneavoastra, daruindu-le cele mai inspirate cadouri, emotii si un plus de magie de Craciun!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare