Pentru ea

#evenimente toamna #aparitie #stil vestimentar #evenimente

Cum sa ai o aparitie de neuitat la evenimentele din toamna aceasta?

Pentru unii dintre noi, zilele reci de toamna reprezinta doar un motiv de a ne petrece timpul in casa, in haine confortabile si calduroase. Si totusi, nu trebuie sa uitam ca sezonul rece este un prilej ideal pentru distractie, mai ales ca multe dintre evenimente au loc in aceasta perioada.

Cum sa ai o aparitie de neuitat la petrecerile din toamna anului 2021? Iata cateva ponturi si sfaturi de stil!

Alege rochii maxi elegante

Nimic nu poate replica feminitatea mai bine decat o rochie lunga, eleganta, care te face, parca, sa plutesti. Pentru toamna aceasta, descopera o colectie inedita de rochii de ocazie, disponibila aici: https://www.dyfashion.ro/noutati/. Accesand link-ul vei fi intampinata de o selectie variata de rochii de seara din materiale de calitate, intr-o cromatica ce denota rafinament. Verde smarald, mov, lila, roșu sau roz pal  - care este varianta care te reprezinta?

Investeste in pantofi de calitate

Secretul unei aparitii de senzatie in cadrul unui eveniment special consta in alegerea unor pantofi de calitate. Incaltamintea cu toc este optiunea frecventa pentru ocaziile speciale, asadar e esential ca ea sa ne furnizeze confort, sa fie stabila si sa fie confectionate din materiale premium. Pantofii nepotriviti iti pot strica seara, provocandu-ti bataturi inestetice si dureroase si, in plus, iti pot compromite tinuta.

Apeleaza la serviciile unui make-up artist

Pentru ca look-ul tau sa fie impecabil din cap pana in picioare, apeleaza la serviciile unui make-up artist. Un ten de portelan, corect conturat si o privire de felina iti vor pune in evidenta nu doar frumusetea naturala, ci si intregul outfit. Foarte important este, insa, sa nu exagerezi cu machiaj si sa iei in considerare sfaturile consilierului tau in frumusete!

Aranjeaza-ti parul la salon

O coafura uimitoare, alaturi de o tinuta pe masura, te vor ajuta sa atragi toate privirile la evenimentele speciale din aceasta toamna. Pentru a-ti aranja parul exact ca vedetele care isi fac aparitia pe covorul rosu, cel mai simplu este sa mergi la un salon de coafura. Lasa-te pe mana hairstylistilor cu experienta care te pot sfatui in legatura cu alegerea stilului de aranjare al parului in functie de eveniment, de trasaturile tale si de tinuta pentru care optezi.

Evita sa folosesti o cantitate mare de parfum

Desi este important sa mirosi bine in orice ocazie, parfumul ales trebuie sa fie unul discret. Conform bunelor maniere, este de prost gust sa folosesti o cantitate exagerata de parfum (chiar daca ai tendinta sa faci acest lucru pentru ca acesta sa persiste toata seara), iar motivul este cat se poate de evident, credem noi: preferintele in materie de parfumuri sunt diferite, deci ceilalti invitati ar putea fi deranjati de apa ta de colonie!

Toamna aceasta straluceste la orice eveniment avand o aparitie studiata din cap pana in picioare!

Sursa foto: Shutterstock.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare