Pentru ea

#machiaj #rosu #primavara 2011 #rosu coral

Cum poti purta si asorta rosul coral

Una dintre culorile cele mai populare in aceasta primavara este rosul coral. Afla cum sa asortezi hainele rosu coral si cum sa folosesti culoarea in machiaj.

Rosul coral, cu nuante de portocaliu si roz, este un dintre culorile recomandate de institutului Pantone pentru moda anului 2011 si este complementar turcoazului.

Culoarea ce a ajuns in preferintele stilistilor in anii 1980 si a revenit apoi pentru scurt timp in primavara lui 2009 revine in aceasta primavara in tot de inseamna moda, de la haine pana la machiaj.

In acest sezon, rosul coral este trendy in toate nuantele sale, de la portocaliu aprins cu o tenta rozalie pana la nuante pale, perfecte pentru un look rafinat.

In timp ce nuantele puternice pot fi folosite pentru a inveseli o tinuta coplesita de culori neutre , nuantele pale de rosu coral pun in valoare nuantele nude.

Sursa foto: Shopstyle.com

Rochia de vara coral poate fi cea mai inspirata alegere pentru acest sezon, insa pentru a obtine cel mai "hot" look, ea trebuie accesorizata corect. Daca planuiesti sa porti o centura sau o curea cu o rochie rosu coral, alege una neagra, cat mai simpla.

Atunci cand vine vorba de bijuteriile potrivite unei tinute cu rosu coral, minimalismul nu este o optiune. Bijuteriile delicate nu vor fi puse in valoare daca sunt alaturate hainelor rosu coral.

Perlele se potrivesc de minune cu nuantele de rosu coral, iar nuantele de albastru safir sunt o alta combinatie reusita.

Rosul coral se asorteaza cel mai usor cu culori neutre: alb, crem, kaki, gri si bej. Pentru a evita insa un aspect sters, tinuta ta trebuie sa contina si o culoare puternica. Negrul poate completa cu usurinta o tinuta cu rosu coral si alte culori neutre.

Stilistii nu recomanda o tinuta din cap pana in picioare in aceasta nuanta, dar un accesoriu in aceasta culoare iti poate completa perfect o tinuta rafinata, in culori neutre.

Sursa foto: Polyvore.com

 

Machiaj coral

 

Rosul coral este o alegere potrivita pentru buze, dar si pentru fardul de ochi. Versatilitatea nuantelor de coral asigura compatibilitatea cu toate nuantele de piele.

Alege-ti nuanta potrivita in functie de culoarea pielii tale. Daca ai pielea deschisa la culoare, alege un rosu coral dominat mai degraba de roz, in timp ce, pentru pielea mai inchisa , alege o nuanta mai apropiata de portocaliu.

Rujul coral poate completa un look natural , dar nuantele disponibile te pot ajuta si sa obtii un machiaj de seara reusit.

Sursa foto: BecomeGorgeous.com

 

Unghii coral

 

Cel mai usor mod de a adopta tendinta rosului coral este completarea look-ului tau cu o oja in aceasta nuanta.

Coralul se inscrie si in trendul nuantelor pastelate pentru unghii din aceasta primavara, insa daca alegi o varianta pala a culorii, o poti purta indiferent de ocazie: iti va da un look relaxat si natural cu o tinuta casual sau un plus de rafinament in cazul unei tinute elegante.

Cauta nuanta care se potriveste cel mai bine cu pielea ta si poarta pe unghii rosul coral, mat sau stralucitor in acest an.

Sursa foto: Ramblingswithrin.blogspot.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare