Pentru ea

#costum de baie #stil feminin #piese vestimentare # piese vestimentare de plaja #asortare costum de baie

Cum poti asorta costumul de baie: 6 piese vestimentare pentru plaja

Accesoriile pentru costumele de baie pot fi de diferite culori, marimi sau materiale, iar alegerea lor poate fi conditionata de ceea ce iti doresti sa faci in ziua respectiva. Plimabrile pe malul marii, petrecerile pe inserat sau plimbarile cu barca sunt doar cateva dintre momentele in care iti poti accesoriza costumul de baie cu piese vestimentare inedite. Iata cateva piese vestimentare care te pot ajuta sa arati minunat in zilele caniculare!


1. Rochie maxi transparenta

Pentru o petrecere pe plaja poti alege sa-ti completezi costumul de baie cu o rochie maxi transparenta. Confortabila si sexy, aceasta tinuta te va ajuta sa te faci remarcata si sa fii apreciata de ceilalti.


2. Camasa chic

Camasile din matase se potrivesc in zilele calduroase de vara. Astfel, iti poti completa costumul de baie folosind o camasa chic, scurta in fata si mai lunga in spate. Acest obiect vestimentar se potriveste oricarui tip de costum de baie si oricarui eveniment estival.


3. Rochite vaporoase

Rochiile scurte si colorate sunt o buna alegere pentru zilele petrecute la plaja. Cu cat sunt mai scurte si mai vaporoase, cu atat sunt mai atragatoare si sexy! Asadar, daca iti doresti sa fii senzuala pe plaja, poti opta pentru o rochita vaporoasa si colorata, care sa iti puna in evidenta trupul bronzat.


4. Pareo

Clasicul pareo este intotdeauna o buna alegere pentru a-ti acoperi corpul in timp ce te plimbi pe malul marii. Poti alege o esarfa transparenta sau poti opta pentru un pareo in acceasi nuanta cu cea a costumului de baie. Cu ajutorul acestui accesoriu poti ascunde anumite parti ale corpului de care nu esti pe deplin multumita.


5. Fuste foarte scurte

Fustele cu imprimeuri estivale te ajuta sa iti creezi un look fresh, special pentru zilele de plaja. Palmieri, soare, mare, ochelari colorati sunt cateva dintre imprimeurile pe care le poti gasi pe fustele de vara.


6. Ie pentru plaja

Un alt obiect vestimentar pe care il poti folosi cand mergi la plaja este ia. Broderiile si formele geometrice cu care este impodobita ia vor face ca tinuta ta de plaja sa arate minunat.



Sursa foto: designerswimwear-forwomen.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare