Pentru ea

#stil #pantaloni scurti #pantaloni scurti albi #pantaloni scurti vara

Cum porti pantalonii scurti albi

Pantalonii scurti albi sunt o piesa vestimentara obligatorie pentru vara 2012, pe care poti sa ii porti la picnic, gratare in aer liber sau plimbari placute pe malul marii. Daca ii asortezi cu alte haine in nuante aprinse sau monocromatice, pantalonii scurti albi devin inlocuitori de succes ai blugilor sau ai pantalonilor sport.

Partea cea mai frumoasa a pantalonilor scurti albi este ca permit expunerea seducatoare a picioarelor bronzate pe timp de vara, fara sa te priveze de confortul la care ravnesti in momentele fierbinti de canicula. In plus, versatilitatea lor iti permite sa ii adaptezi unui numar infinit de tinute. Iata cateva ponturi utile despre modul in care poti sa porti pantalonii scurti albi in acord cu rigorile modei:

1. Croiala in functie de constitutie

Mereu un atentia iubitoarelor de moda si nemuritori in randul tendintelor, pantalonii scurti albi pot avantaja toate tipurile de constitutie, daca au o croiala potrivita. Siluetele voluptoase si foarte voluptoase vor arata minunat daca lungimea pantalonilor ajunge putin deasupra genunchilor.

Femeile mignone vor adauga cativa centimetri in plus picioarelor daca aleg pantalonii cat mai scurti, iar constitutia de tip "para" este avantajata de o forma tip "bermuda", usor lejera pe solduri.

2. Definirea stilului

Iti place stilul hippie? Atunci asorteaza pantalonii scurti albi cu un top multicolor, o curea maron lejera si o pereche de sandale bej din piele. Adauga un lant lung cu medalion si 2-3 bratari supradimensionate.

3. Tinuta de plaja

Ai nevoie de o tinuta de plaja chic si foarte practica? Poarta pantalonii scurti albi cu un tricou cu imprimeu grafic si slapi. Adauga o palarie de soare din paie si un inel cu floare supradimensionata, pentru un aer lejer si seducator in acelasi timp.

4. Tinuta diafana

O bluza alba, purtata cu pantalonii scurti albi, pune in evidenta farmecul diafan al dupa-amiezilor de vara. Poti echilibra tinuta cu o pata de culoara introdusa prin intermediul unui accesoriu, precum un colier indraznet sau o geanta de mana rosu-coral.

5. Tinuta de seara

Pentru o seara de distractie in club, combina pantalonii scurti albi cu o bluza-tunica cu maneci largi, roz, oranj sau galbena. Adauga o pereche de sandale cu toc ametitor si cercei-candelabru, foarte chic in acest context.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare