Pentru ea

#stil #tendinte primavara 2012 #tendinte primavara-vara 2012 # culori 2012 #oranj primavara 2012 # tinute oranj

Cum porti oranjul in sezonul primavara-vara 2012

De cand ai aflat ca nuanta mandarinelor va fi in mare voga anul acesta, te intrebi probabil cum ai putea sa porti oranjul in sezonul primavara-vara 2012. Raspunsul este, desigur, ca il poti integra in absolut orice tinuta si element al acesteia, fara sa risti nicio gafa de proportii. Vesela si feminina, aceasta culoare exotica te va insoti pretutindeni in urmatoarea perioada.

Dintre toate nuantele potrivite pentru o vreme calduroasa si blanda, oranjul se poate evidentia anul acesta cel mai bine in tinutele tale. Iata cum porti nuanta portocalie in elemente chic, adaptate tendintelor actuale din moda.

1. Camasa

Prima varianta recomandabila este indispensabila camasa, de care ai nevoie in orice mediu formal si pe care o vei purta, fara discutie, toata primavara. In afara de esteticul oranj , ar fi bine sa ai in vedere si croiala acestei piese vestimentare : in 2012, se poarta stilul vintage, prin urmare ai nevoie de un guler rotund, buzunare cu nasturi si mansete duble.



Foto: ivstatic.com

2. Gentile

Un alt mod accesibil prin care poti integra oranjul in garderoba este sa achizitionezi o geanta in aceasta culoare, un portofel si orice alt accesoriu util si estetic pe care il porti cu tine pretutindeni. Culorile neutre, negrul, albul, rosul si alte imprimeu varatice se vor asorta fara probleme.

Foto: ivstatic.com

3. Rujul

Oranjul ar putea fi cea mai vesela nuanta sub soare, asadar de ce sa nu o porti in imediata apropiere a zambetului tau? Rujul sau luciul de buze in aceasta culoare va fi deosebit de popular in sezonul primavara-vara 2012.

4. Esarfa

Oare te poate face fericita o esarfa? Primavara aceasta cu siguranta, daca o achizitionezi in modernul oranj. Accesoriul "de trecere" intre anotimpuri va fi oricum folosit in mai multe combinatii vestimentare , pe care portocaliul le poate scoate din anonimat intr-o clipa.

Foto: ivstatic.com

5. Ochelari

Ochelarii supradimensionati "cat eye" vor fi extrem de populari vara aceasta. Mai mult decat atat, ei fac trendul culorii citrice sa "straluceasca", prin aspectul modern, estetic si protector impotriva razelor UV (culorile deschise nu atrag soarele).

Foto: ivstatic.com

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare