Pentru ea

#piele #stil #rochii #stil feminin #haine #haine din piele #accesorii pielele #vestimentatie piele

Cum porti obiectele vestimentare din piele sezonul acesta

Pielea si blana sunt materialele perfecte pentru achizitionarea pieselor vestimentare, a articolelor de incaltaminte si a accesoriilor potrivite sezonului rece. In aceasta iarna, colectiile creatorilor de moda au inclus pielea si blana in mare masura, transformand aceste doua materiale in tendinte majore ale sezonului in curs.

Pielea acompaniaza tinutele anotimpului friguros intr-o forma extrem de rafinata si feminina, care nu mai aminteste de imaginea motociclistilor furiosi cu care era asociata pana nu demult.

Pielea si piesele vestimentare

In sezonul toamna- iarna 2011 /2012, pielea poate fi regasita sub forma fustelor scurte, a colantilor si a pantalonilor-pana. Jachetele din piele au un farmec nemuritor, sunt practice si foarte actuale in industria modei.

O noutate semnificativa a perioadei in curs este rochia din piele, care nu trebuie sa-ti lipseasca din garderoba in prezent. Modelele propuse de designeri sunt adaptate ocaziilor de seara sau celor din timpul zilei, in nuante neutre, inchise sau dimpotriva.

Foto: millionlooks.com

Tendintele actuale se indeparteaza in mod semnificativ de sobrul negru sau maro si se indreapta catre nuante atragatoare de burgundy si bordeaux , ocru sau vernil.

Pantolonii din piele decupati reprezinta o alegere inspirata pentru firile extravagante, care adora sa se pozitioneze in centrul atentiei. Desigur, protectia termica iese din discutie, de aceea sunt mai degraba potriviti petrecerilor de interior.

Jacheta midi care imita pielea de reptila este o alta piesa pretioasa sezonul acesta, pe care o poti asorta atat tinutelor din timpul zilei, cat si hainelor sofisticate pentru evenimentele de seara.



Foto: millionlooks.com

Accesoriile din piele

Pielea este cel mai popular material din care sunt confectionate accesoriile, iar sezonul acesta este cu atat mai mult necesar sa alegi un astfel de model adaptat celor mai noi tendinte. In afara de pielea clasica neagra sau maron, urmareste variante indraznete in nunate de vernil, albastru-nobil sau purpuriu.



Foto: millionlooks.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare