Pentru ea

#DyFashion #rochii de nunta # rochii elegante #rochii de seara

Cum iti alegi rochia in functie de evenimentul la care participi

Black tie, cocktail, business. Evenimentele impun, de regula, un dress code care trebuie respectat cu strictete. Alegerea tinutei nu este o misiune tocmai usoara, daca nu ai prea multe cunostinte de fashion. Si cu toate acestea, trebuie sa te imbraci corect.

Daca pentru un barbat misiunea este una ceva mai simpla, in cazul unei femei sunt multe elemente de care trebuie sa tina cont in alegerea tinutei in functie de dress code-ul impus. De la pantofi, la culoarea rochiei, lungimea ei, pana la accesorii si coafura.

Un magazin online iti ofera sansa sa ai o privire de ansamblu asupra vestimentatiilor pe care le poti aborda. E mult mai simplu decat sa bati la pas magazinele din mall-uri. Din confortul fotoliului tau iti alegi hainele pe care vrei sa le imbraci, plasezi comanda si astepti in scurt timp coletul.

DyFashion.ro este un astfel de magazin online de unde poti alege dintr-o multitudine de rochii, in culori, modele si din materiale felurite. Insa cum alegi rochia potrivita evenimentului la care participi? Iata cateva exemple de dress code si ce anume trebuie sa porti:

White Tie

Acest gen de vestimentatie este impus in cazul ceremoniilor cu fast. White tie se refera la rochie lunga de seara, eleganta, purtata cu accesorii discrete, clutch si pantofi inchisi sau, dupa caz, sandale cu toc inalt. De retinut ca, in acest caz, se poate opta pentru rochii de dantela, insa dintr-un material de buna calitate.

Black Tie

Black Tie nu inseamna o rochie neagra, ci o tinuta destul de riguroasa, de sobra, in culori care sa nu fie stridente. E potrivita evenimentelor high class, formale, de seara, precum baluri, dineuri caritabile, premiere de film sau de teatru. Rochia trebuie sa fie lunga si cu o linie simpla, iar accesoriile, cat mai putine. Pentru pantofi, trebuie sa se opteze pentru cei clasici sau pentru o pereche de stiletto negri.

Business

Evenimentele corporate presupun, de regula, fie o tinuta business, fie una casual. In cazul primei variante, rochiile trebuie sa fie simple, dar sa evidentieze discret feminitatea. E de preferat sa se opteze pentru modele de rochii care sa acopere umerii, eventual cu maneca lunga sau trei sferturi. Culorile ideale sunt, de regula, cele neutre, precum alb, bleumarin, negru, gri, bej, iar imprimeurile cat mai delicate.

Cocktail

In acest caz vorbim despre o rochie cu lungime medie, care poate fi dintr-un brocart sau dintr-un jerse imprimat, ori un jerse elastic, cu croi simplu, minimalist. Celebra “little black dress” este perfecta pentru ocaziile in care dress code-ul este Cocktail.

Din magazinul DyFashion se pot comanda rochii online pentru orice tip de ocazie, la preturi foarte avantajoase. Sunt disponibile sute de variante, intr-o multitudine de croieli si modele. Clientele pot opta pentru marimea potrivita, iar in cazul in care alegerea nu a fost cea buna, pot schimba gratuit produsele comandate.

Iar avantajele de a comanda de pe DyFashion.ro nu se opresc aici. Persoanele care nu sunt multumite de produsul primit il pot returna fara niciun fel de costuri suplimentare. In plus, transportul in cazul comenzilor a caror valoare depaseste 250 de lei este gratuit, iar livrarea se face in cel mult 24 de ore de la comanda.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare