Pentru ea

#accesorizare rochie #rochii de seara #rochii

Cum asortezi rochia de seara

Evenimentele cu pretentii cer tinute pe masura. Asadar, pentru serile speciale trebuie sa iti "dotezi" garderoba cu cele mai deosebite rochii de seara, in care sa arati ca o adevarata regina. Ai ales in sfarsit, dupa ore in sir de probe fara succes, modelul de rochie care iti vine ca turnat; culoarea este potrivita, lungimea este perfecta iar croiul te avantajeaza intr-o maniera desavarsita... ar fi si pacat sa iti strici intregul look accesorizand-o total nepotrivit, nu-i asa? Ei bine, cum accesorizezi rochia de seara pentru o aparitie care va face furori?

Bijuteriile

Diamantele sunt cele mai bune prietene ale unei femei, dupa cum spunea celebra piesa a lui Marilyn Monroe. Chiar si asa, ele se pot transforma in dusmani temuti daca nu sunt accesorizate cum trebuie in tinutele pe care le purtam! Bijuteriile pot pune in valoare o rochie de seara sau pot ruina look-ul tau, asa ca este important sa stii sa le alegi.

Prima regula de care sa tii cont este sa alegi doar bijuterii care se potrivesc personalitatii tale si trasaturilor fetei. Oricat de mult ti-ar placea o pereche de cercei candelabru, ei nu ar fi o optiune buna daca ai pometii accentuati sau daca nu te simti comod purtandu-i. Pe de alta parte, bijuteriile de mici dimensiuni se potrivesc de minune in cazul in care ai optat pentru o rochie care este deja accesorizata.

Daca porti o rochie neagra eleganta, simpla, indicat este sa optezi pentru bijuterii cu pietre, cu strasuri sau colorate in nuante care se remarca.

In acelasi timp, decolteul este un alt punct de reper in alegerea accesoriilor. O rochie cu un decolteu adanc poate fi pusa in evidenta de un colier sau un lantisor lung, iar o rochie fara maneci se va asorta foarte bine cu o bratara delicata si eleganta.

Sursa: pexels.com

Nu te limita doar la accesoriile frecvent folosite si opteaza si pentru moduri inedite de a-ti completa tinuta. De exemplu, un inel sofisticat purtat peste o pereche de manusi te poate ajuta sa creezi un look inspirat de moda anilor ‘30. Un ac de par va arata, de asemenea, minunat, prins intr-un coc elegant.

Sursa: pexels.com

Geanta

Pentru seara cele mai potrivite genti sunt cele dimensiuni reduse, de tip clutch. Evita gentile cu barete sau cele supradimensionate, este mai bine sa le pastrezi pentru zi! Ca o optiune de compromis poti opta pentru o poseta cu lant.

Sursa: pxhere.com

Incaltamintea

O rochie de seara se poarta intotdeauna cu o pereche de pantofi cu toc, iar aceasta ar trebui sa fie o regula de baza pe care sa ai o in minte atunci cand urmeaza sa participi la un eveniment cu fast. De preferat este sa eviti incaltarile cu toc gros si mic, dar si incaltamintea cu talpa plata, care sunt mult mai potrivite pentru tinutele casual decat pentru cele elegante.

Sursa: pexels.com

Sursa foto principala: staticflickr.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare