Pentru ea

#haina de blana #haina vulpe #stil vestimentar

Cum asortezi haina de blana de vulpe? Idei pentru sezonul rece

Chiar daca este o perioada dificila, cu multiple restrictii si recomandari de a petrece mai mult timp in casa, nu este momentul sa lasi garda jos in ceea ce priveste stilul vestimentar. Dimpotriva, ai mai mult timp sa te documentezi despre tendinte, colectii si sfaturi din industria de fashion, si sa iti documentezi fiecare aparitie, indiferent ca mergi la cumparaturi, la birou sau la o plimbare in aer liber. 

Astazi, descoperi cum poti asorta haina de blana vulpe, astfel incat sa iti asiguri o prezenta remarcabila in orice fel de context.

Combinatia dintre blanuri si cizmele de piele are un farmec atemporal

Nu ai cum sa dai gres, atunci cand combini blanurile cu cizmele de piele. Intre cele doua tipuri de piese veestimentare se poate pune egal love, pentru ca se potrivesc 100%. Poti defila cu incredere la orice tip de eveniment cu o astfel de combinatie, care emana rafinament pana in cel mai mic detaliu. Iar daca aveai nevoie de o confirmare, trebuie sa stii ca este una dintre cele mai recomandate combinatii in industria de fashion, care are un farmec atemporal: niciodata nu se va demoda, si reuseste sa te puna in evidenta.

Asorteaza haina din blana de vulpe cu manusi si ochelari de soare

Cele mai mici accesorii fac diferenta, fie ca optezi pentru o brosa, fie pentru manusi sau ochelari de soare. Daca iti propui sa stralucesti, cu siguranta vei reusi, doar sa te documentezi inainte sa faci alegerile. Pentru manusi, poti sa mergi la sigur cu negru ca alegere cromatica, sau poti sa te asortezi cu nuanta hainei. Daca este prevazuta cu cordon in talie de o alta culoare, poti opta pentru respectiva optiune cromatica. In ceea ce priveste ochelarii de soare, se recomanda sa eviti modelele care prezinta un aspect de plastic ieftin. 

Caciula de blana iti asigura outfitul complet

Daca vrei sa ai o imagine impecabila, fara cusur, asigura-ti outfitul complet cu o haina si o caciula din acelasi tip de blana. Pastreaza si aceeasi linie cromatica si alegerea va fi, din start, una castigatoare. Evita sa porti alt accesoriu pentru protectia capului, daca nu ai suficienta experienta in moda, pentru ca risti sa transformi tinuta in ridicol. Cele mai multe case de blanuri au in oferta si accesorii, precum gulere, caciuli, chiar si borsete concepte 100% din blana naturala. Specialistii din magazine iti pot oferi sfaturi avizate.

Renunta la gentuta de pe umar, si poarta un „plic”

Baretele de sustinere ale gentilor pot deteriora ireversibil hainele de blana. Din acest motiv, ele nu sunt recomandate in outfituri, dar exista un substitut la care poti apela cu incredere. Modelele „plic” sunt o alegere optima din acest punct de vedere, dar si o optiune care contribuie la aspectul rafinat al tinutei. Usor de purtat, practice si atractive vizual, aceste genti devin piese cheie intr-o combinatie cu o haina de blana. Nu risca si alege o culoare uniforma, precum negrul. Mergi la sigur si iti completezi bine tinuta!

Magazinul de blanuri Blana.ro: universul hainelor si accesoriilor concepute din blana naturala

Daca vrei sa cumperi produse din blana naturala foarte rezistente, ai o optiune foarte buna. 

Blana.ro, magazinul de blanuri certificat Furmark® in Romania iti pune la dispozitie atat online, cat si offline, o oferta vasta de produse. Gasesti absolut orice iti doresti si beneficiezi de garantie extinsa, de la 3 ani la 5 ani!

Date de contact:

Tel: +40 727 225 262

E-mail: daniel@blana.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului