Pentru ea

#culori aprinse #tendinte primavara-vara 2012 #combinatii culori aprinse

Cum asortezi culorile aprinse primavara aceasta

Culorile aprinse sunt foarte populare primavara aceasta, prin urmare este important sa inveti cum sa le asortezi corect cu celelalte piese din tinutele tale. Albastrul electric, verdele tare, rosul indraznet sau fuchsia iti pot resuscita imaginea intr-o clipa, daca le porti cu stil.

Indiferent daca obisnuiesti sau nu sa-ti afisezi trupul in nuante opulente, vei vedea cat de usor este sa beneficiezi de efectul lor estetic deosebit primavara aceasta. Incearca farmecul culorilor aprinse si vei vedea cat de dificil este sa nu te indragostesti de ele.

Blocurile de culori

Designerii sugereaza iubitoarelor de moda sa adopte cu incredere stilul blocurilor de culori, mai exact alaturarea de doua sau trei nuante similare: galbenul aprins cu portocaliul si rosul, verdele crud cu albastrul puternic si purpuriul etc.

Asorteaza o rochie lunga de un galben electrizant cu dungi rosii-cireasa, la sandale plate oranj si geanta-plic portocalie. O alta varianta este sa combini o rochie albastra cu o esarfa fuchsia imprimata cu buline albe si turcoaz. Daca ai curaj sa mergi si mai departe, un clutch mov din piele de sarpe ar fi "cireasa de pe tort" in aceasta conjunctura.



Foto: dreamingspiresfashion.com

Machiajul in culori aprinse

Tendintele primaverii te indeamna sa alegi combinatii de nuante care sa insoteasca estetic paleta cromatica a tinutei, dar care sa nu iti incarce excesiv imaginea.

In cazul in care ai parul blond si pielea deschisa la culoare, accentueaza-ti privirea cu fard de pleoape galben, ocru si albastru aprins. Un ten masliniu va fi flatat de un blush magenta sau oranj.



Foto: deviantart.com

Culorile aprinse si culorile neutre

Culorile aprinse iti pot contura o imagine casual daca le asociezi cu alte tonuri neutre sau nuante nude. Asorteaza piesele principale din tinuta cu accesorii precum curele subtiri crem si pantofi bej cu varful decupat.

Fustele si rochiile in tonuri aprinse pot fi purtate pe timpul zilei in tinute casual, doar daca le asortezi cu accesorii discrete si cu pantofi cu talpa plata. De pilda, alege sa porti o rochie mov-neon cu o curea crem, balerini maro-bronz si o geanta medie gri cu bareta din lant aurie. Transforma ansamblul vestimentar intr-o tinuta perfecta pentru seara, inlocuind balerinii cu pantofi-platforma bej, o curea lucioasa bleumarin si un blazer gri inchis.



Foto: blackstuddedfashion.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului