Pentru ea

#idei accesorizare tinuta #tinuta sport #accesorizare tinuta

Cum accesorizezi o tinuta sport? 7 idei

Daca preferi stilul sport atat pentru desfasurarea exercitiilor fizice, cat si pentru activitatile de zi cu zi, invata cum sa-ti accesorizezi tinutele. Exprima-ti personalitatea chiar si atunci cand porti haine sport, cu ajutorul celor sapte categorii de accesorii prezentate in acest articol.

 

Ce accesorii sunt potrivite pentru un outfit sport?

Imbina confortul si croiul lejer al pieselor vestimentare cu accesoriile potrivite stilului tau. O tinuta sport nu trebuie sa fie incarcata cu prea multe podoabe. Alege maximum doua-trei obiecte cu care sa accesorizezi outfitul tau. De asemenea, poti combina mai multe, daca sunt simple si discrete.

1. Ochelari de soare polarizati

O alegere ideala pentru outfiturile sport sunt ochelarii de soare Polaroid, cu protectie eficienta impotriva razelor ultraviolete si cu filtru de polarizare, pentru o vedere mai clara si mai confortabila. Pe langa rolul practic, beneficiezi de personalizarea tinutei cu rame cool, adecvate trasaturilor si preferintelor tale.

2. Sapca sau palarie

Acestea au tot un scop dublu: te protejeaza de razele soarelui si adauga stil look-ului tau. Pot fi din panza, bumbac, fibre sintetice sau chiar din piele. Optiunile pentru culori, printuri si forme sunt foarte variate, asa ca poti alege un model care se pliaza perfect pe personalitatea ta.

3. Ceas

Accesorizeaza-ti tinuta cu un ceas mecanic in stil sport sau cu un smartwatch. Daca optezi pentru varianta inteligenta, iti poti monitoriza antrenamentele si vizualiza date precum pulsul, eficienta exercitiilor fizice si timpul estimat pentru odihna. Designul acestor produse poate fi unul clasic, cu cadran rotund, sau modern, cu un cadran patrat sau dreptunghiular, cu diferite modele de curea.

4. Bijuterii simple

Un outfit sport poate fi accesorizat chiar si cu bijuterii. Fereste-te de cele opulente, de tip statement, supradimensionate. In schimb, poti purta coliere subtiri, bratari discrete din piele si inele simple, fara detalii in relief, care te pot incurca in timp ce practici diverse activitati fizice.

5. Rucsac sau borseta

Pentru petrecerea timpului in aer liber, pentru plimbari sau pentru realizarea antrenamentelor in spatii neamenajare ai nevoie de un rucsac sau o borseta in care sa pastrezi cateva obiecte. Tine cont ca rebuie sa se potriveasca stilului sport si sunt o modalitate de a personaliza tinuta.

6. Incaltaminte comoda

Incaltamintea sport este foarte diversa, de la modele create special pentru un anumit tip de activitate fizica, la designul tot mai creativ si inedit. Te poti folosi cu succes de pantofii sport pentru a-ti contura stilul. Obtine un look deosebit cu o pereche in culori tari si forme iesite din comun sau mizeaza pe simplitate cu incaltarile albe.

7. Sosete colorate

Daca iti plac sosetele colorate, cu imprimeuri care sugereaza pasiunile tale, poti crea outfituri sport nonconformiste. Experimenteaza cu diferite lungimi, printuri si nuante, pentru a transforma o tinuta banala intr-una care atrage atentia. De asemenea, sosetele cu model sunt un mod eficient si ingenios de a exprima zonele tale de interes.

Indrazneste sa pui accesorii unei tinute sport, pentru a-i adauga o nota personala. Alege piese care nu iti provoaca disconfort si care nu-ti impiedica buna desfasurare a activitatilor fizice. In plus, opteaza pentru modele creative, care sa iti contureze look-ul. 

FOTO: unsplash.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului