Pentru ea

# vara 2020 #tendinta #unghii #culori

Culori pentru unghii in tendinta pentru vara 2020

Se apropie vara si avem culorile in tendinta pe care le vei folosi pe unghii in aceasta vara. In ciuda izolarii la domiciliu, unul dintre aspectele pe care nu le neglijam sunt unghiile, care trebuie ingrijite.

Culorile in trend in vara 2020 sunt impartite in doua categorii: explozie de culoare si sobrietate.

Degradeul in doua culori pe unghii ramane in tendinta, deci nu trebui sa te chinui pentru a decide ce culoare sa folosesti. Conteaza, insa, si starea de spirit in care te afli.

Culori de unghii in tendinta in aceasta vara

Pina colada

Acest tip de galben vibrant care ne aminteste de plajele tropicale si exotice va fi in tendinta in aceasta vara. Acest ton a fost prezent pe mai multe pasarele de moda si poti experimenta folosind aceasta culoare cu alte nuante de citrice.

Corai

Aceasta culoare are o gamă larga de nuante, asa ca poti alege una mai intensa, ajungand la rosu sau la altele mai subtile care se apropie de roz. De asemenea, este o culoare care iese in evidenta pe orice ton de piele, asa ca nu trebuie sa iti fie teama sa o folosesti.

Portocaliu

Aceasta culoare, in oricare dintre nuantele sale, este vibranta si iti ridica imediat moralul si transmite energie. Deci, daca doresti sa te "teleportezi" intr-un loc de vacanta in natura, aceasta culoare va merge in functie de dispozitia si personalitatea ta.

Lavanda

Face parte din categoria culorilor neutre si este in tendinta in aceasta vara. Acest amestec este rezultatul tonurilor crem cu putina lavanda.

Verde

La fel ca portocaliul, culoarea verde este o culoare vibranta care te umple de energie, este perfecta pentru tonuri neutre ale pielii si poti alege de la o culoare verde steag la un ton mai moale, cum ar fi menta.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare