Pentru ea

#creatii designeri # ilbah # designeri romani #bucharest fashion week #designeri #atelier

Creatiile designerilor Atelierele ILBAH au stralucit pe scena

Concursul “Young Designer Atelierele ILBAH on stage”, organizat in parteneriat cu Fashion TV, s-a finalizat cu succes chiar de 1 decembrie, Ziua Romaniei, cand cei trei designeri castigatori si-au prezentat prima colectie pe scena Bucharest Fashion Week!

Bucharest Fashion Week a reprezentat pentru Atelierele ILBAH mai mult decat un eveniment de mare amploare din industria modei, a fost sansa de a vedea materializata munca depusa, a cursantilor si in special a trainerului cursului de Design Vestimentar, Mirela Diaconu.

In cadrul concursului organizat de Atelierele ILBAH au fost desemnati 3 castigatori: Nicoleta Obis, Denisa Pricop si Alexandra Lazar, care au avut ocazia de a debuta in domeniul modei cu prima colectie chiar pe scena Bucharest Fashion Week.

Cei trei designeri au avut la dispozitie fix trei luni pentru realizarea colectiei formate din cate 5 tinute vestimentare, lucru care nu a fost chiar usor! De apreciat sunt insa perseverenta, ambitia si dorinta de a se impune in domeniul designului de moda cu un concept unic, plin de dinamism si culoare.

Prezentarea dedicata designerilor Atelierele ILBAH a debutat cu creatiile Nicoletei Obis, care s-au potrivit perfect contextului Zilei Nationale a Romaniei. Colectia semnata de ea, “Marmur”, se bazeaza pe traditionalismul popular maramuresan transpus in varianta sa moderna si exprima emotia si atmosfera de sarbatoare din Maramures. Au urmat apoi creatiile designerului Denisa Pricop, din cadrul colectiei “Passion by D”, care imbina elemente ornamentale rusesti cu texturi transparente, care subliniaza liniile frumoase ale corpului feminin. Tinutele se adreseaza femeilor elegante, care vor sa se simta speciale si fericite! Prezentarea s-a terminat pe o nota dinamica si puternica, prin creatiile designerului Alexandra Lazar, cuprinse in colectia “Glamorous Balance”, care a surprins printr-un amestec de duritate, putere, rafinament, feminitate si simplitate.

Bucharest Fashion Week a reprezentat pentru cei trei designeri ocazia perfecta de lansare a unor colectii unice, cu o viziune bazata pe propria experienta si pasiune. Aprecierile nu s-au lasat asteptate, iar de acum pasul cel mai important inspre o cariera in fashion design s-a realizat!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare