Pentru ea

#moda #stil #costum #deux-piece #eleganta #primavara #haine

Costumele deux-piece. Primavara aceasta se poarta eleganta!

Primavara aceasta, marii designeri ai podiumului international si-au schitat colectiile pornind de la principiul elegantei si al rafinamentul. Inspirate din costumele masculine victoriene, deux- piece-urile sunt exemplul cel mai clar al acestui fapt. 

Creatorii de moda nu s-au limitat insa doar la tinute office atunci cand au gandit deux-piece -urile sezonului cald, ci le-au inclus si ca o varianta pentru un look casual. Sa vedem despre ce este  vorba.

 

Se poarta masculin

 

Principala tendinta a sezonului este reprezentata de croielile masculine. Astfel, costumele cu taieturi drepte si rigide, care pot fi fie lejere, fie stranse pe talie, sunt ultimul trend pe Catwalk. Se poarta in mod special cele cu reverele mai late sau lungi, pantalonii cu pensa si dunga si sacourile lungi.www.elle.comwww.elle.com

 

Femininul ramane in top

 

Sa nu ai impresia insa ca feminitatea a fost uitata. Nici pomenala. La polul opus tendintelor prezentate mai sus, designerii au gandit pentru aceasta primavara si costumele cu detalii feminine care sa exprime delicatete si senzualitate . Printre aceste detalii vestimentare se numara florile, volanele, materialele pretioase, nasturi sculpati, fundele sau decupajele stilistice. Astfel, alege-ti un deux-piece prevazut cu aceste aplicatii si nu vei da gres.www.zimbio.comwww.elle.com

 

Ce culori se poarta

 

In ceea ce priveste paleta de culori, primavara aceasta se poarta foarte mult albul. Astfel vom regasi in majoritatea colectilor deux-piece-uri albe, fie ele cu fuste sau cu pantalon. Insa, daca nu esti adepta albului imaculat, poti opta si pentru nuante neutre mai calde cum ar fi crem-ul sau bejul. Sunt mai usor de intretinut decat cele albe si la fel de trendy.

Fiind usor de asortat si un simbol al tinutei bussines, costumul negru sau in culori inchise ramane si el in tendinte.
 Pentru femeile mai curajoase, o noutate in ceea ce priveste paleta de culori a deux-piece-urilor, vor fi costumele in nuante puternice precum rosu, albastru sau roz.www.arizonafoothillsmagazine.comwww.elle.com

 

Cum porti un deux-piece?

 

• Daca optezi pentru un costum mai incarcat, cu diverse aplicatii, ai grija sa nu-i mai adaugi si alte accesorii. O geanta, un ceas si niste pantofi stilettos sunt suficiente.
• Pentru un costum foarte masculin, indreapta-ti atentia si spre cateva detalii feminine pentru a indulci putin tinuta. Poti alege de exemplu, pantofii cu toc, o bluza din materiale pretioase, o camasa cu volane sau bijuteriile.
• Daca optezi pentru un costum cu fusta ai grija sa porti intotdeauna pantofi cu toc , nu conteaza cat de lunga sau scurta este aceasta.
• La costumele in nuante neutre precum nude, bej, alb, gri sau negru, nu uita sa adaugi si mici pete de culoare. Nu vrei ca tinuta sa devina una anosta, nu? Pentru asta poti de exemplu sa-ti indrepti atentia spre un top intr-o nuanta pastel sau sa completezi look-ul cu accesorii cat mai colorate (pantofi rosi, bijuterii fantezie, genti colorate etc).
• In cazul in care ai ales sa porti un costum pastel, stai departe de accesoriile in aceeasi nuanta. Se intampla adeseori ca, oricat de apropiate ai crede tu ca sunt culorile, acestea sa nu fie identice  si sa se observe o diferenta de tonuri suparatoare.  Tocmai de aceea, ar fi mai bine sa optezi pentru accesoriile in nuante neutre, de exemplu cele nude.

www.elle.com
 

Sursa foto principala: www.shopaholic.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare