Pentru ea

#dragoste #lenjerie sexy #femeie #sex #lenjerie

Corsetul sexy de la lenjerie.ro, ingredientul unei nopti de dragoste

Muzica lenta, vin rosu si lenjerie seducatoare... sunt ingredientele perfecte pentru o noapte de dragoste. In arsenalul de atractie feminina, corsetul sexy ocupa un rol principal. Trupul femeii pare mai senzual si mai misterios ca niciodata pentru ca lasa la vedere o mare parte din trup, insa totodata acopera zonele importante, astfel incat sa-i incite pe barbati la maximum.

Daca vrei sa fii pasionala ca o gheisa sau delicata ca o zeita, iata propunerile oferite de lenjerie.ro:

Corset alb

Te mai bucuri inca de un bronz superb? Nu ezita in a-ti pune in valoare pielea aurie, imbracata intr-o lenjerie sexy de un alb imaculat. Vei emana puritate si candoare si iti vei starni partenerul sa descopere din ce in ce mai mult.

Corsetul senzual de la lenjerie.ro are cupe cu sustinere, bretelute ajustabile si portjartier . Lenjeria este formata din doua straturi, incretituri din tull cusut in saten alb pentru un aspect mai deosebit. Funditele mici, negre, dau lenjeriei o nota foarte sexy. Chiloteii sunt inclusi in compleu. Lenjeria este disponibila in marimile S siM. Pret: 128 lei

Corset rosu cu dantela


Cand te gandesti la culoarea „rosu” automat iti vine in minte dragoste si pasiune. Se stie ca aceasta culoarea ridica pulsul barbatilor, de aceea in momentul in care o femeie poarta o lenjerie sexy rosie inima le palpita mai tare ca oricand.

Lenjerie.ro iti propune pentru o seara fierbinte un corset rosu cu semicupe, cu margini brodate cu dantela neagra. Acest corset este disponibil in trei marimi principale: S, M, L. Pret: 90 lei

Corset din satin negru

Daca nu esti foarte mandra de corpul tau si te deranjeaza ca ai acumulat cateva kilograme in plus, nu trebuie sa-ti faci griji: ai nevoie doar de produsul potrivit. Pentru ca negrul creeaza iluzia optica de micsorare , un corset sexy in aceasta nuanta este exact ceea ce ai nevoie. Sunculitele din zona taliei nu vor mai fi un motiv de stres si astfel iti vei concentra atentia doar asupra iubitului tau.

Lenjerie.ro iti recomanda un corset din satin negru cu dungulite si fundite roz, extrem de rafinat aplicate, impreuna cu bikini asortati. Disponibil in trei marimi principale: S, M, L. Pret: 80 lei

Corset albastru azur

Daca esti o femeie sofisticata care pune un accent deosebit asupra modului in care arata indiferent de ocazie atunci cu siguranta ti se potriveste corsetul albastru-azur. Transforma din noaptea de dragoste un moment unic si de neuitat si straluceste ca o regina.

Opteaza pentru corsetul absolut fabulos de la lenjerie.ro cu margini din dantela neagra. Dantela neagra iti ofera un aer misterios si extrem de incitant. Daca vrei sa ai o alura absolut speciala, achizitioneaza-ti si manusile negre. Partenerul iti va multumi cu siguranta pentru fanteziile la care il provoci. Disponibil in trei marimi principale: S, M, L. Pret: 99 lei

Corset roz cu floricele

Daca esti o fire romantica, pentru care actul sexual inseamna mai mult decat satisfacerea placerilor fizice, atunci ti se potriveste de minune corsetul roz cu floricele. Este o lenjerie foarte dulce si feminina, care te va pune perfect in valoare.

Corsetul sexy oferit de lenjerie.ro este confectionat din satin roz, cu motive florale, cu semicupe pentru a scoate in evidenta un decolteu sexy si o imagine delicata a umerilor goi. Liniile corsetului sunt subliniate de marginile din saten negru. Setul de lenjerie este completat de chilotei asortati din acelasi material. Disponibil in marimile M si L. Pret: 59 lei

CONCURS: Castiga produse in valoare de 200 de lei, de la lenjerie.ro!

 

Stil acasa.ro impreuna cu lenjerie.ro te invita sa participi la concursul: „Castiga produse in valoare de 200 de lei, de la lenjerie.ro!”. Daca vrei sa-ti inciti partenerul si sa aveti o noapte de dragoste pasionala, atunci ai nevoie de o lenjerie sexy deosebita. Nu mai astepta si fa primul pas... participand la concurs!

Pentru a putea concura va trebui sa intri pe site-ul lenjerie.ro, sa-ti alegi produsul favorit si mai apoi sa raspunzi la intrebarea adresata pe forum.acasa.ro: „Care este produsul care iti place cel mai mult (cu link) si de ce ai optat pentru acesta?" Pentru a arata ca ai stil, incearca sa construiesti o tinuta plecand de la articolul vestimentar ales de tine.

Pentru a raspunde pe forum da click AICI.

Nu uita ca pentru a raspunde pe forum acasa.ro trebuie sa iti creezi cont pe acasa.ro. In cazul in care nu ai deja, poti sa te inregistrezi AICI.

Va fi premiat cel mai interesant raspuns!

Important!
Pentru a-ti acorda premiul, adresa de e-mail trebuie sa fie valida, iar datele personale - corecte!

Concursul se desfasoara in perioada 17 – 30 septembrie. Castigatorul va fi anuntat, pe data de 1 octombrie atat in pagina de concurs, cat si personal pe adresa de e-mail.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare