Pentru ea

#concurs #starshiners #haine #toamna

Concurs: Alege-ti haina de toamna de la StarShinerS!

Chiar daca vremea frumoasa de afara nu creioneaza intru totul anotimpul ploios in care ne aflam, adevaratele fashioniste au planuit deja garderoba pentru sezonul rece.

Gecile groase si calduroase de iarna, paltoanele elegante si feminine de toamna sau trench-urile casual sunt doar cateva dintre piesele de rezistenta cu care femeile au concis sa-si impodobeasca stilul vestimentar in perioada aceasta. 

StarShinerS este un concept nou de Online Fashion, care ofera mai multe decat poti gasi in oricare alta parte.
Hainele de aici iti vor oferi un look atragator, elegant si in pas cu moda. Atuurile StarShinerS sunt calitatea produselor si profesionalismul in serviciile oferite clientilor care demonstreaza ca un articol vestimentar bun se remarca nu numai prin cosmetizare cat si prin practicabilitate.

Stil acasa.ro impreuna cu StarShinerS.ro te invita sa participi la concursul: "Castiga un voucher in valoare de 100 de euro de la StarShinerS.ro!". Daca vrei sa-ti urmezi stilul, participa la concurs!

Pentru a concura trebuie sa intri pe site-ul StarShinerS si sa-ti alegi tinuta de toamna favorita si apoi sa raspunzi la intrebarea adresata pe forum.acasa.ro:  "Care dintre aceste articole vestimentare de toamna se potriveste cel mai bine stilului tau: paltonul, geaca sport, jacheta sau scurta?" AICI. Argumenteaza-ti opinia si posteaza raspunsul tau impreuna cu link-ul catre tinuta de toamna aleasa de tine!
 

Vor fi premiate cele mai interesante trei raspunsuri!
 

 

Fiecare premiu consta in produse in valoare de 100 de euro pe care le vei alege chiar tu din magazinul online StarShinerS!

 

Concursul se desfasoara in perioada 10 - 24 noiembrie. Castigatorii vor fi anuntati in data de 25 noiembrie 2010 atat in pagina de concurs, cat si personal pe adresa de e-mail.

Foto: www.starshiners.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare