Pentru ea

#coliere personalizate #cadou #coliere

Colierele personalizate cu poza - cadoul perfect pentru cei dragi

 

Cand vine vorba despre un cadou pentru cei dragi, exista o singura varianta: sa fie special, pentru a aduce bucuria pura. Cele mai bune idei de daruri pentru cei apropiati sunt cele personalizate, dintre care bijuteriile ocupa un loc fruntas.

 

Colierele personalizate cu poza - care sunt pasii?

Un cadou pretios este o forma originala de a-i transmite mamei, iubitei, sotului, fratelui si altei persoane dragi ca ocupa un loc aparte in inima si in viata cuiva. Cei care isi doresc sa faca o bucurie care sa dainuiasca o viata intreaga, pot alege sa impresioneze prin coliere personalizate cu poza, fie ca este aniversarea cuiva sau ca se apropie un alt eveniment notabil.

Un astfel de colier cu fotogravura este realizat, de obicei, din aur de 14K (galben sau roz) sau argint 925. Tot ceea ce au de facut cei care isi doresc sa achizitioneze un cadou de efect este sa afle ce tip de bijuterii prefera sarbatoritul. Sunt anumite persoane care poarta exclusiv accesorii din aur sau din argint. De aceea, este absolut necesar sa se cunoasca acest aspect inainte de a plasa o comanda pe un site de bijuterii personalizate.

Dupa acest pas, se va proceda la alegerea fotografiei care va fi gravata pe colier. Parintii unui bebelus adora ideea de a avea la gat un colier asemanator sau chiar identic in care este gravata fotografia copilului lor. Aceasta bijuterie unica si speciala va fi modul lor propriu de a sarbatori fericirea suprema, aceea de a fi mama si tata.

Dupa selectarea pozei, se va contacta firma de bijuterii personalizate pentru a fi transmisa impreuna cu indicatiile necesare referitoare la realizarea accesoriului. De regula, pozele pentru coliere pot fi incarcate direct in platforma magazinului online, iar clientul are posibilitatea sa aleaga si un mesaj care sa fie gravat pe spatele pandantivului din aur sau argint: data de nastere a copilului, data la care s-au pus bazele unei relatii, data casatoriei etc.

Pentru ca este vorba de bijuterii personalizate, oamenii au posibilitatea sa aleaga inclusiv dimensiunea colierului, pentru a putea oferi in dar bijuteria care li se potriveste cel mai bine. Dupa ce au fost completate toate detaliile, se poate transmite comanda. Atentie, insa! Fiind vorba de accesorii personalizate, unice, firmele cer de regula un avans de 30%, mai ales in cazul sumelor mai mari, ce depasesc 500 de lei. Acest lucru este normal, pentru ca in acest fel societatea se asigura ca produsul pe care il realizeaza si care ii este destinat strict unui anumit client nu va fi refuzat si nu va inregistra astfel pierderi. Toate detaliile sunt stabilite ulterior, in momentul in care clientul va fi contactat de un reprezentant al firmei, asa cum se intampla si in cazul Rubinul.ro.

In cateva zile de la plasarea comenzii, colierul va sosi la destinatar intr-o cutie tip cadou, alaturi de certificatul de garantie si factura. Darul va fi astfel pregatit sa fie oferit cu bucurie si sa aduca zambete si chiar lacrimi de fericire in ochii sarbatoritului sau ai sarbatoritei. Cu siguranta accesoriul va pecetlui o relatie, pentru ca isi va pastra valoarea si caracteristicile in timp, mai mult decat oricare alt cadou.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului