Pentru ea

#stil feminin #eponge fashion paris #colectia primavara - vara #colectia eponge

Colectia Eponge Fashion Paris primavara - vara 2013

Colectia Eponge Fashion Paris pentru primavara-vara 2013 are ca sursa de inspiratie stilul relaxat, solar si sic italian al anilor '60. Colectia Eponge dezvolta armonios stilul lejer marcat de volane, detalii drapate, maneci kimono cu accente pe culori vii, calde, stralucitoare si tonuri subtile, pastelate, pudrate.

Noua silueta a sezonului nu mai este marcata de evidentierea taliei ci de stilul confortabil prin excelenta, feminin, relaxat, discret.

Colectia este alcatuita si impartita in doua mini-colectii - chic si trendy - ce abordeaza stilul elegant, pentru birou si pe cel casual, nonconformist si tineresc.

Bluzele si rochiile lejere din vascoza, bumbac, matase sau tricot fin se regasesc in prim-planul ambelor mini-colectii, punandu-se accent pe confort si cromatica bogata, vie si solara ce cuprinde nuante vibrante de portocaliu, galben, turquoise, roz, verde smarald, rosu-trandafiriu, albastru cobalt, verde crud intens amintind de delicioasele dulciuri italiene, de fructele parguite, de florile mediteraneene si de valurile inspumate.

Din colectia Eponge de prinavara-vara 2013 nu lipsesc accesoriile si detaliile aurii ce dau un plus de luminozitate, modernism si un aer de lux relaxat specific italian.

Preturi Eponge: Fuste - intre 69.90 si 79.90 lei ; Rochii -129.90 lei; Sacouri - 149.90 -159.90 lei; Bluze - intre 49.90 si 69.90 lei.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului