Pentru ea

#papucei.ro #cizme inalte #iarna #sezon #stil

Cizmele peste genunchi, o nota eleganta a sezonului rece

Cizmele sunt nelipsite din garderoba oricarei femei. Fie ele cu toc sau fara, din piele naturala, piele intoarsa, material textil sau cauciuc, aceste incaltari te scot din impas in vremurile racoroase cu aroma de ploaie sau de zapada.

Tendintele 2009-2010 in materie de cizme aduc in plus fata de ceilalti ani modelul peste genunchi. Cizmele inalte se poarta acum mai mult ca niciodata. Cu toc sau cu talpa joasa, elegante sau mai sport, aceste incaltari sunt rasfatatele podiumului si cea mai potrivita alegere pentru tine in acest sezon.

Nu stii care model ti s-ar potrivi cel mai bine? Papucei.ro iti sare in ajutor si iti prezinta o gama variata de articole din care sa-ti poti alegi cadoul ideal pentru aceste Sarbatori. Fii atenta in continuare si opreste-te asupra cizmelor care-ti fac cu ochiul.
 
Long Legs

Cizmele lungi si mulate pana peste genunchi sunt un must al acestui sezon. Completeaza armonios tinuta extravaganta si misterioasa pe care vrei sa o adopti cu aceasta pereche de incaltari Long Legs. Pot fi purtate atat cu o pereche de colanti (negri sau colorati) si o camasa lunga prinsa cu o centura groasa, precum si cu pantaloni skinny in combinatie cu o bluza cu insertii pentru un aer mai hippie. Long Legs sunt realizate dintr-o combinatie de piele naturala si piele naturala intoarsa, pe un toc inalt de 10 cm care iti confera totusi si confort. Pret: 589 lei.

Wet Sand

Cizmele Wet Sand sunt perfecte pentru crearea unui aer country boem. Sunt usor de asortat si foarte comode, asta datorita talpii joase tip bocanc. Pot fi purtate atat in timpul zilei, la serviciu, cat si pe inserat, la o plimbare in mall . Sunt confectionate din piele naturala intoarsa de culoarea nisipului, iar sub genunchi se leaga cu o fundita gri. In spatele genunchiului sunt prevazute cu un fermoar pentru a le putea ajusta in functie de grosimea piciorului. Pret: 449 lei.

On Top

Cizmele On Top sunt vedetele acestui sezon si asta pentru ca imbina armonios utilul cu placutul. Pot fi purtate atat ziua cat si seara, sunt comode si nu dau batai de cap. Chiar daca au tocul subtire, acesta este bine echilibrat si ofera stabilitate. Cizmele On Top de culoare neagra sau maro sunt realizate integral din piele intoarsa, iar inaltimea tocului este de 10 cm. Pret: 569 lei.

The Sun Will Shine - Beige

Cizmele The Sun Will Shine realizate dintr-un material lucios vor da un aer chic tinutei tale. Pot fi purtate cel mai bine in combinatie cu o pereche de colanti si un pulovar-rochia. Manseta flexibila coborata spre genunchi te duce cu gandul la epoca apusa a muschetarilor si a zilelor de capa si spada. Cizmele The Sun Will Shine sunt din piele lacuita bej cu talpa groasa potrivita zilelor friguroase de iarna. Pot fi purtate atat peste genunchi, cat si indoite pana sub genunchi. Pret: 508 lei.

The Sun Will Shine - Grey

Din piele intoarsa gri si cu talpa groasa potrivita zilelor friguroase de iarna, aceste cizme de la Papucei.ro aduc o nota de distinctie tinutei tale. The Sun Will Shine pot fi purtate atat la fusta cat si peste o pereche de pantaloni skinny. Poti alege sa le tii peste genunchi, sau indoite sub genunchi. Inaltimea cizmei este de 38 cm iar partea care se pliaza are 10 cm. Circumferinta la pulpa este de 38 cm. Pret: 349 lei.
 

 


Stil acasa.ro impreuna cu Papucei.ro te invita sa participi la concursul: „Castiga un voucher de 200 de lei de la Papucei.ro !”.


Daca iti doresti o tinuta rafinata, cu siguranta ai nevoie de accesoriile potrivite! Nu mai astepta si fa primul pas... participand la concurs!

Pentru a putea concura va trebui sa intri pe site-ul Papucei.ro, sa-ti alegi articolul preferat si mai apoi sa raspunzi la intrebarea adresata pe forum.acasa.ro: „Care este produsul care iti place cel mai mult (cu link) si de ce ai optat pentru acesta?" Argumenteaza-ti opinia!

Pentru a raspunde pe forum da click AICI.

Nu uita ca pentru a comenta pe forum acasa.ro trebuie sa iti creezi cont pe acasa.ro. In cazul in care nu ai deja, poti sa te inregistrezi AICI.

Important! Pentru a-ti acorda premiul, adresa de e-mail trebuie sa fie valida, iar datele personale - corecte!

Va fi premiat cel mai interesant raspuns!

Concursul se desfasoara in perioada 14 octombrie - 27 noiembrie. Castigatorul va fi anuntat in data de luni 28 decembrie, atat in pagina de concurs, cat si personal pe adresa de e-mail.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare