Pentru ea

# accesnt bijuterii # piatra toamna #citrin #bijuterii

Citrinul, piatra toamnei 2021. Cele mai frumoase bijuterii cu citrin

Galbenul a fost desemnat de specialistii Pantone una dintre culorile anului 2021, asa ca nu putea lipsi nici din paleta trendurilor acestei toamne. Tinutele galben-lamaie au dominat podiumurile de moda la prezentarile marilor creatori pentru sezonul rece 2021, astfel ca este clar faptul ca nu trebuie sa lipseasca din outfiturile tale toamna asta. Daca nu te incumeti sa porti tinute atat de curajoase din punct de vedere cromatic, poti oricand sa apelezi la bijuterii cu citrin, piatra care te va ajuta sa te inscrii in tendinte.

 

Toamna capata accente extravgante cu bijuterii cu citrin

Galbenul este culoarea veseliei, a vioiciunii si efervescentei, iar energia lui solara poate fi exact ceea ce ai nevoie in zilele de toamna. Iti trebuie, insa, mult curaj stilistic pentru a purta tinute cu o culoare vecina cu extravaganta, astfel ca o poti introduce in outfiturile tale cu ajutorul accesoriilor.

Daca vrei sa fii la moda, dar nu te prinde galbenul, ori daca doresti sa dai o stralucire aparte unei tinute sobre, office sau casual, citrinul, o piatra desprinsa parca din soare, este alegerea potrivita.

Prospetimea si vitalitatea acestui cristal vor da un accent luminos si optimist zilelor de toamna. Un pandantiv cu un citrin delicat, din colectia de toamna Accent Bijuterii, iti va induce o stare de bine, vigoare si fericire.

Citrinul, piatra succesului in afaceri si a prosperitatii

Un inel cu citrin va fi un adevarat talisman al succesului, abundentei si prosperitatii pentru o femeie de afaceri care pune pret pe rafinament.

Din vechime citrinul este considerat o piatra care aduce fericire si succes in afaceri. De acest cristal se leaga o veche legenda asiatica, potrivit careia zana Ziyie Shang a coborat din cer si a venit pe pamant pentru a se casatori cu un om sarac, iar ca dar pentru el si-a folosit puterile magice pentru a crea un copac din care el si familia sa sa culeaga zilnic monede pentru nevoile gospodariei si de care s-au putut bucura apoi toti satenii. Tocmai de aceea citrinul este considerat o piatra a abundentei si prosperitatii.

Pune accent pe frumusete si rafinament

Mai mult decat un accesoriu fin, o pereche de cercei delicati cu citrin este acea lumina care iti va invalui chipul si ii va da o stralucire aparte intr-o zi in care soarele de toamna mangaie bland tot ce ii iese in cale. O bijuterie cu citrin este oricand un cadou elegant, care va pune in valoare feminitatea, delicatetea si gingasia.

Accesoriile cu citrin de la Accent Bijuterii indeplinesc perfect nevoia de optimism in acele zile mai mohorate de toamna, amintindu-ne de soare si inviorandu-ne starea sufleteasca. Le gasesti online sau in Galeria Accent din str. Mendeleev 26 (zona Piata Romana), intr-o colectie superba de bijuterii cu pietre pretioase si semipretioase, realizate manual, cu o deosebita atentie la detalii, cu pricepere, finete si dragoste de frumos. Bijuteriile Accent, originale, unicat sau de serie limitata, sunt adevarate opere de arta ale unor maestri bijutieri care de mai bine de 30 de ani reusesc sa se ridice la inaltimea asteptarilor si gusturilor clientilor iubitori de frumos si rafinament.

Surse foto: comaccent.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare