Pentru ea

#vedete #stil vestimentar #stil feminin

Celebritati cu stil vestimentar mereu la moda

Sunt admirate pe covorul rosu, deoarece adopta mereu o tinuta impecabila si sexy si reprezinta o adevarata sursa de inspiratie atunci cand vine voba de tinutele in tendinte. Iata trei dintre cele mai apreciate celebritati datorita stilului vestimentar abordat de-a lungul anilor si devebit un reper in industria de moda.


1. Vanessa Paradis

Vanessa Paradis este un model de stil in ceea ce priveste vestimentatia. Ea este considerata unul dintre cele mai relevante exemple de bun gust, datorita atitudinii relaxate si infatisarii sarmante.

Atitudinea sa degajata se reflecta in stilul sau de a se imbraca. Vanessa Paradis este, in aceasta primavara, imaginea colectiei Conscious H&M. Colectia Conscious este destinata femeilor, barbatilor, copiilor si bebelusilor si va fi disponibila atat online, cat si in magazine, la finalul lunii martie.


2. Penelope Cruz

Penelope Cruz este o sursa de inspiratie pentru actritele la inceput de drum, dar si un motiv de invidie pentru cele deja cunoscute. Stilul ei vestimentar in cadrul evenimentelor este unul elegant si feminin, care atrage mereu atentia.

Penelope s-a evidentiat prin faptul ca stie sa-si accentueze, intr-un mod placut, calitatile fizice, Actrita in varsta de 38 de ani este adepta schimbarilor, trecand cu usurinta de la tocuri si dantela la pantaloni largi si tenisi.


3. Natalie Portman

Natalie Portman s-a remarcat nu doar in calitate de actrita, ci si prin stilul vestimentar abordat de-a lungul timpului. Actrita nu se teme sa experimenteze cand vine vorba de schimbarile de look sau de outfit. Este recunoscuta pentru flerul sau vestimentar. In anul 2007, revista InStyle a declarat-o cea mai stylish celebritate. Natalie se axeaza in alegerea vestimentatiei dupa regula simplitatii.

Actrita din Black Swan alege de obicei croieli clasice, elegante. Printre rochiile preferate ale acesteia se numara rochia neagra, insa Natalie prefera si vestimentatia colorata. In ceea ce priveste acesorizarea, bijuteriile pe care le poarta sunt de obicei limitate la o singura piesa deosebita.



Sursa foto: standard.co.uk

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului