Pentru ea

# tendinte moda #moda #galerie

Cele mai trendy bluze de dama in 2021

Mereu la moda, extrem de practica si versatila, banalele bluze de dama sunt niste piese vestimentare care nu lipsec nici anul acesta din tendinte. De altfel, bluzele de dama reprezinta o categorie in sine in moda, deoarece se reinventeaza in fiecare an, urmarind tendintele si schimbandu-si forma, marimea, culoarea sau materialul de fabricatie.

Astfel, bluza de dama poate sa fie eleganta, boho, romantica, casual sau chiar office, totul depinzand de viziunea creativa a designerului.

Daca sunteti o femeie practica, care jongleaza zilnic cu multe taskuri la munca, dar si in viata personala, purtarea unei bluze cu jeansi sau colanti reprezinta o optiune ideala si in trend in anul 2021. Daca alegeti o bluza sport, puteti sa purtati adidasi sau balerini, iar daca bluza se incadreaza mai mult in zona smart casual, o pereche de mocasini sunt recomandarea designerilor pentru un look de revista.

Bluza de dama din matase ramane si in acest an pe lista recomandarilor, fiind o piesa vestimentara ideala pentru munca de birou, intalniri business sau cine romantice, pentru un plus de eleganta si rafinament.

Daca vreti sa adaugati in garderoba o bluza de dama mai speciala, va recomandam sa va orientati catre bluzele cu paiete, sclipici, cu volane sau pietricele aplicate. Recomandam purtarea unei asemenea bluze cu o pereche de pantaloni simpli sau o fusta conica simpla, in culori cat mai inchise, pentru ca accentul sa cada pe bluza speciala si sa nu incarcati vizual prea mult tinuta per total.

Pentru birou raman in tendinte si in acest an camasile clasice- alb si negru. Aceste piese nu se demodeaza niciodata, fiind usor de purtat si accesorizat.

Bluzele de tip corset, cele cu umerii sau spatele gol, sunt si ele pe lista recomandarilor, fiind usor de purtat si arata foarte bine, indiferent de situatie sau eveniment.

Bluza de inspiratie populara a depasit orice asteptari ale designerilor, fiind in 2021 integrata in tinute smart casual cu brio. Astfel, aceasta bluza de dama este perfecta pentru o iesire in oras sau o dupa-masa de shopping.

O alta recomandare pentru acest an este sa iesim din zona de confort si sa alaturam unei bluze sport o pereche de pantaloni eleganti si o pereche de tocuri. O tinuta extrem de indrazneata si in trend, care denota clar ca persoana in cauza stie foarte bine cum sa se puna in valoare. Tot la acest capitol, bluzele din plasa, care nu lasa prea mult loc imaginatiei, sunt si ele in tendinte.

In ceea ce privesc culorile, anul 2021 e anul in care bluzele pentru dama sunt in culori neutre, cum ar fi alb sau gri dar si in culori vii, cu imprimeuri florale, animale, 3D sau bluzele cu dungi.

Exista asadar o bluza pentru fiecare ocazie, iar sfatul nostru este sa investiti in bluze dama care sa va puna in valoare silueta si care sa fie cat mai usor de combinat cu piesele vestimentare deja existente in garderoba.

Sursa foto: pexels.com

Advertorial

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului