Pentru ea

#stil #rochii #rochii vedete #tinute vedete #people choice awards 2012 #tinute people choice awards 2012

Cele mai frumoase tinute la People Choice Awards 2012

Prestigioasa gala a premiilor People Choice Awards 2012 a avut loc aseara la Nokia Theatre din Los Angeles. Vedetele s-au straduit din nou sa straluceasca pe covorul rosu, pentru a fi evaluate cat mai favorabil de critici. Iata care au fost cele mai frumoase tinute de la eveniment.

Detinatoarele titlului de "cel mai bine imbracate" sunt, in mod surprinzator, celebritati foarte tinere: Demi Lovato, Miley Cyrus, Vanessa Hudgens si Ashley Greene . Nici divele cu ceva mai multa experienta nu s-au lasat mai prejos: Lea Michele si Nina Dobrev s-au ales si ele cu laude si adulatii pentru tinutele alese.

Demi Lovato

Vedeta Disney se transforma in femeie, iar acest lucru se vede din ce in ce mai des la evenimentele importante la care participa. Gala People Choice Awards a surprins-o intr-o creatie superba Marchesa, cu un decolteu apetisant, aplicatii din pietre pretioase si cu o nuanta seducatoare de rosu-coral.



Foto: aceshowbiz.com

Miley Cyrus

Miley Cyrus s-a indreptat catre o zona a rafinamentului si a ales o rochie din colectia lui David Koma, cu croiala structurala, portiuni transparente si detalii colorate neasteptate. Nuanta untului, accentuata in partea de jos de elemente roz si oranj, s-a potrivit perfect cu pantofii fuchsia si geanta-plic metalica.



Foto: aceshowbiz.com

Vanessa Hudgens

Actrita Vanessa Hudgens a optat pentru o imagine mai dramatica, creata de rochia lunga neagra, cu insertii aurii care imita forma unei panze de paianjen. Machiajul intens si bijuteriile din aur masiv au accentuat aerul extrem de matur al tinerei artiste.



Foto: celebuzz.com

Ashley Greene

Ashley Greene a mizat pe combinatia a doua materiale in voga ale sezonului: pielea si dantela. Texturile combinate de creatorul celebru DKNY i-au asigurat actritei o apartie de nota maxima.



Foto::cdn02.cdnwp.celebuzz.com

Lea Michele

Lea Michele nu a ignorat opulenta stilului retro in tendintele sezonului si a facut furori cu o creatie Marchesa, cu franjuri de un alb imaculat. Actrita a ales accesorii din aceeasi epoca, respectiv cercei-candelabru si geanta-plic aurie.



Foto: celebuzz.com

Nina Dobrev

Frumoasa Nina Dobrev a iesit in evidenta cu ajutorul rochiei sale de un verde crud irezistibil, cu maneci din dantela fina si broderie retro. Look-ul diafan a fost completat de geanta-plic si sandalele sale crem, detalii cromatice discrete si foarte elegante.



Foto: celebuzz.com


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare