Pentru ea

#bijuterii coral #declaratii de dragoste #coral #bijuterii #accent bijuterii

Cele mai frumoase declaratii de dragoste se fac cu bijuterii cu coral

Inelele cu diamant sunt cele mai cautate cadouri pentru iubita pe care o ceri in casatorie, iar in goana dupa dovezi materiale ale iubirii, simbolistica a trecut in plan secund. Cele mai frumoase declaratii de dragoste se faceau odinioara cu bijuterii cu coral, iar iubitorii simbolismului nu au uitat nici acum acest lucru.

 

Coralul este piatra care simbolizeaza iubirea si pasiunea. In Italia din vechime, logodnele sau cererile in casatorie se legau cu bijuterii din coral imbracat in argint sau aur si erau echivalentul unui juramant de fidelitate si incredere pana la moarte.

Coralul rosu este un talisman norocos, care protejeaza in fata ghinioanelor si a accidentelor. Este o gema organica (alaturi de chihlimbar, fildes si perla), fiind obtinuta din scheletul coloniilor de corali de pe fundul marilor tropicale. Cu cat a fost mai adanc ascuns in mare, cu atat coralul va avea o culoare mai intensa si mai rezistenta.

Este o piatra usoara, calda si moale, iar pentru a transforma corall in bijuterii fine este nevoie de multa migala si delicatete, dar si de timp si efort. De cele mai multe ori coralul este rosu, dar poate fi si alb-crem, ivoire, caramiziu sau corai.

O bijuterie din argint cu coral este un cadou deosebit, chiar unic, simbol al iubirii si pretuirii. In vechime se considera ca protejeaza impotriva focului si a furiei marilor, iar pentru romani era protectorul copiilor si un instrument de diagnostic al bolilor, prin schimbarea culorii. Cine poarta bijuterii cu coral este invaluit de caldura sa si va fi protejat.

Piatra este foarte sensibila si se poate zgaria usor. Pentru curatare se va folosi doar apa rece si se va expune la soare. Caldura si produsele cosmetice ii pot altera in timp culoarea si luciul, iar pentru a le recapata se poate scufunda in apa oxigenata.

Coralul este talismanul zodiilor Berbec, Taur, Balanta, Scorpion si Pesti, oferind protectie, energie, dragoste si entuziasm. Tine la distanta entitatile malefice, vrajile si blestemele, dar si deochiul; este si un simbol al fecunditatii si ar trebui sa fie purtat de femeile care aspira sa devina mame.

In cristaloterapie se recomanda pentru sistemul circulator, aparatul reproducator, sistemul muscular si osos, este benefic pentru tiroida, maduva spinarii, inima, splina, bila, ficat, ochi si plamani. Alunga insomnia atunci cand este pus sub perna si are efect de stimulare a regenerarii celulare.

Bijuterii deosebite cu coral gasiti la Accent Bijuterii, locul in care pasiunea si priceperea bijutierilor satisface de 30 de ani clientii fideli. Calitatea, frumusetea, originalitatea si rafinamentul bijuteriilor Accent le recomanda atunci cand sunteti in cautarea unor podoabe care sa va completeze colectia sau cand doriti sa faceti un cadou special.

Pentru orice tinuta exista o bijuterie, iar pentru orice bijuterie exista un moment pretios! - Accent Bijuterii.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului