Pentru ea

#trenci #primavara #sezon #2010 #tendinte #moda #stil #feminin #haine #culori

Ce trenciuri se poarta primavara aceasta?

Primavara isi intra din ce in ce mai mult in drepturi, in pofida gradelor celsius care inca ne mai joaca feste.  Tocmai de aceea m-am gandit ca este tocmai indicat sa afli din timp cu ce poti inlocui paltonul greu de iarna cu care te-ai saturat sa te mai infofolesti.

Trenciul este binenteles raspunsul. Feminin, chic, si modern  in acelasi timp, acest articol vestimentar nu se va demoda niciodata si iti va infrumuseta cu usurinta  zilele mai racoroase de primavara.  Astfel, inainte de a da fuguta in magazin pentru a-ti achizitiona si tu unul, arunca o privire asupra noutatilor pe care le prezinta designerii in aceasta primavara in materie de trenciuri si alege-l pe cel potrivit tie.

 

Ce culoare va avea trenciul tau?

 

Anul acesta, una dintre culoriile vedeta a sezonului cald este nude-ul. Astfel, daca optezi pentru un trenci crem nu vei da gres. Si nu trebuie sa te opresti aici, paleta cromatica compusa de designeri pentru culoarea crem e variata: de la nuante deschise cum ar fi culoarea untului, pana la cele mai inchise, care se apropie de maro.

Pe de alta parte, negrul este o culoare clasica care nu se va demoda niciodata. Astfel, daca ai deja in sifonier un trenci in aceasta nuanta, nu ai de ce sa-ti fac griji cum ca n-ai fi in tendinte primavara aceasta.

O alta veste buna ar fi ca atat negrul cat si cremul sunt nuante foarte permisive. Astfel, combinatiile pe care le poti face sunt multiple. Poti sa le asortezi ori cu o rochita inflorata, ori cu blugi, colanti, sau chiar botine si pantofi office . De asemenea poti crea si contraste cromatice, asortand un trenci negru la o pereche de botine in nuante nude sau un trenci crem la un dres negru mat sau chiar pantaloni din latex. 

Albul, pe de alta parte, desi se incadreaza si el printre culoriile vedeta ale sezonului, este mai indaratnic decat negrul. Este adevarat, arata foarte feminin si poate fi asortat cu aproape orice, insa cand vine vorba de mentenanta nu ofera prea multe avantaje, murdarindu-se foarte usor. Pentru serile mai speciale insa, in care te vrei mai romantica poti opta si pentru un trenci in aceasta culoare.

Sursa foto : www.stylediary.ro

Ce model va avea trenciul tau?

 

In aceasta primavara, modelele de trenci care s-au detasat de celalalte sunt acelea care prezinta doua randuri de nasturi, croite in linii simple, cambrate armonios pe silueta si cu un cordon simplu in jurul taliei.
In ceea ce priveste lungimea trenciului, aceasta se pastreaza undeva pe la mijloc. Nu se mai poarta modelele pana in pamant sau cele foarte scurte pana in dreptul taliei. Opteaza pentru unul ori deasupra genunchiului  ori pana la jumatatea pulpei si nu vei da gres.

Sursa foto: www.fashionmefabulous.com

Mici trucuri de stil

 

• Combina o pereche de botine in nuante neon cu un trenci alb sau negru

• Asorteaza un trenci crem cu pantaloni negri sau maro la care sa adaugi niste botine nude si o geanta maro sau neagra. Daca doresti poti inlocui pantalonii cu  blugii, pentru a te simti mai in largul tau

• Atunci cand porti balerini, ai grija ca lungimea trenciului sa fie sub genunchi

• Fii atenta, atunci cand iti achizitonezi un trenci sa se potriveasca perfect liniei corpului tau. Daca alegi unul in forma de A n-ai cum sa dai gres, pentru ca este potrivit oricarei siluete

• Nu-ti cumpara un trenci prea stramt pentru a nu da impresia ca dai sa explodezi

• Stai departe de cele care prezinta buzunare pe piept, in cazul in care ai un bust mare

• Evita modelele cu intarituri la umeri sau epoleti in cazul in care ai umerii lati.
 

Sursa foto: www.fwnet.ipower.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului