Pentru ea

#stil feminin #petreceri #tinuta #imbracaminte #nunta #iesiri in aer liber #ocazii

Ce tinute trebuie sa porti la petrecerile in aer liber

Unul dintre cele mai bune lucruri pe care le aduce vara sunt iesirile in aer liber. Ce poate fi mai frumos si mai relaxant decat o petrecere in aer liber alaturi de prieteni sau participarea la un eveniment, precum nunta, organizat intr-o gradina frumos amenajata, cu un cadru de vis. Insa, daca esti invitata la o astfel de petrecere, trebuie sa stii si ce tinuta sa adopti. Iata cateva sfaturi si tipuri de tinute care te pot ajuta sa arati chic la petrecerile in aer liber:


1. Daca ti se impune un cod vestimentar

Daca pe invitatia pe care o primesti este specificat si un anumit cod vestimentar, trebuie sa tii cont neaparat de acesta, pentru a nu fi pusa altfel intr-o situatie jenanta. De asemenea, aceasta cerinta nu trebuie sa te puna in dificultate, deoarece exista o multime de articole pe internet unde poti gasi rapid informatii despre ceea ce presupune fiecare cod in parte.

De exemplu, pentru o petrecere in care se specifica o tinuta mai eleganta, unii designeri includ si blugii demin inchis, asortati cu un sacou cu maneci trei sferturi si o camasa, in timp ce altii sunt total impotriva unei astfel de tinute la un eveniment in aer liber.

Pentru a evita astfel de contradictii este bine sa alegi stilul clasic. Poti purta o fusta creion si o camasa alba de matase si sa iti completezi tinuta cu o pereche de pantofi inalti.


2. Daca nu exista niciun cod vestimentar specificat

In cazul in care pe invitatie nu este specificata tinuta pe care trebuie sa o adopti, atunci alegerea ta este mult mai usoara. Cel mai important lucru de care trebuie sa tii cont in acest caz este natura evenimentului. Daca este o intalnire de afaceri, poti purta un costum de vara in culori calde. Daca este o nunta poti alege o rochie, fie lunga, fie de lungime medie, in culori luminoase si blande, insa fara sa fie lucioasa ori cu alte brizbizuri.


3. Ce tipuri de pantofi sa porti

La petrecerile in aer liber ar fi bine sa optezi pentru pantofii sau sandalele cu platforma, elegante, deoarece tocul ti se poate intepeni in gazonul moale.


4. Ai in vedere si schimbarile climatice

De asemenea, este recomandat sa iei la tine si o jacheta usoara, pe care sa o porti in cazul in care seara se lasa racoarea. Poti opta, de asemenea, si pentru un sal, transparent, in locul jachetei.

Sursa foto: shefinds.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului