Pentru ea

#incaltaminte # vara 2020 #adidasi #tenisi

Ce tenisi si adidasi sa ai in garderoba ta in vara acestui an

Nu exista incaltaminte mai confortabila si mai versatila de purtat decat pantofii de tenis. In urma cu multi ani, acest pantof a fost folosit doar pentru sport, datorita confortului si suportului sau deosebit pentru exercitii fizice sau pentru orice activitate fizica, dar nu era considerat un pantof pentru fiecare zi.

Dar, lumea modei a transformat aceasta incaltaminte intr-un element indispensabil pentru a compune o tinuta casual si combinatii in trend, aflate in top in ultimii ani. Tenisii au devenit cei mai buni prieteni ai femeilor, deoarece multe au decis sa-si ia ramas bun de la tocuri.

In aceasta vara, tenisii va fi la mare cautare, oriunde ai merge. Si da, exista mai multe modele de tenis pe care le poti adauga colectiei tale si, cel mai bine, le poti combina in diferite moduri, aratand ultra feminin.

Tenisi in tendinte in vara 2020

Tenisi cu mai multe culori

Aceasta optiune va fi cea mai la moda, datorita stilului sau din anii optzeci si este alegerea perfecta pentru aceasta vara

Tenisi in stil cizme (bascheti)

Acest stil de tenisi poate fi combinat cu fuste sau rochii datorita croielii incaltamintei. Daca decizi sa te joci cu o tinuta cu imprimeu vei face senzarie atunci cand vei iesi pe strada.

Tenisi cu platforma

Aceasta varianta functioneaza foarte bine pentru femeile minione. Te poti bucura de avantajul de a purta tocuri si in acelasi timp simri confortul tenisilor.

Adidasi albi

Acesti pantofi au devenit de baza. In cazul in care nu ai o astfel de pereche in garderoba, ar trebui sa-ti cumperi, deoarece nu poate lipsi din colectia de pantofi. Adidasii albi se combina cu orice si poti crea o tinuta casual sau una mai eleganta, cu hainele corect alese.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare