Pentru ea

#alegere stil vestimentar #stil vestimentar

Ce spune stilul tau vestimentar despre tine?

Chiar daca nu trebuie sa judeci niciodata dupa aparente, sau, mai exact, dupa haine, cei din jur isi pot crea o parere despre tine. Buna sau rea. Astfel, tinutele pe care le porti devin cartea ta de vizita si iti pun in evidenta personalitatea. Descopera ce spune stilul vestimentar despre tine, din randurile de mai jos!

 

Stilul vestimentar business

Stilul vestimentar business nu va disparea usor din lumea modei. Fie ca lucrezi intr-un mediu care impune purtarea acestor piese vestimentare sau iti place sa te imbraci in costume si fuste business, acest lucru spune multe despre personalitatea ta.

O persoana care se imbraca buisness este preocupata de imaginea sa si, in egala masura, de realizarile profesionale. Daca te incadrezi in aceasta categorie, iti doresti sa ai cat mai mult succes in cariera, ai o personalitate puternica si esti increzatoare. Totodata, stilul business denota rationament si competenta.

Stilul vestimentar casual

Esti adepta unor tinute confortabile, casual si nu vrei sa iesi in evidenta prin stilul vestimentar? Asta inseamna ca ai suficienta incredere in tine incat sa nu pui accent pe articolele vestimentare, ci te bazezi pe o personalitate puternica. Te imbraci casual si preferi hainele dintr-un outlet imbracaminte? Esti relaxata, joviala si iti place sa fii inconjurata mereu de oameni noi.

Stilul vestimentar nonconformist

Iti place sa combini obiecte vestimentare din stiluri diferite? Nu tii cont de tiparele modei? Esti unica, originala si poti aborda orice stil vestimentar fara probleme, astfel incat sa faci nota discordanta in multime. Un stil vestimentar nonconformist si original implica folosirea unor culori puternice si a accesoriilor tipatoare, greu de omis. Daca faci parte din aceasta categorie, esti creativa, vesela, curioasa si optimista. Nu in ultimul rand, reusesti sa te faci usor remarcata si iti place sa cunosti oameni noi.

Stilul vestimentar minimalist

Un stil vestimentar minimalist aduna hainele clasice, in culori neutre de alb, negru, maro sau gri, care nu se fac remarcate rapid. Daca te imbraci simplu, iar garderoba ta contine pantaloni si bluze clasice, fara imprimeuri sau modele, nu te dai in cant dupa schimbari si preferi un singur stil vestimentar. Nu vrei sa fii in centrul atentiei si ai o personalitate usor conservatoare, cu principii bine stabilite. Oferi si impui respect, esti o persoana de incredere si iti place sa-i ajuti pe cei din jur.

Stilul vestimentar elegant

Ai in gardeoba piese elegante si feminine? Esti o persoana care vrea sa arate tot timpul impecabil, indiferent de eveniment si pui mare pret pe modul in care arati. In plus, esti o fire romantica, dar conservatoare, care nu acorda multa atentie trendurilor. Stilul vestimentar elegant implica si o latura care nu tine cont de tendinte, ce se face remarcat prin piese vestimentare in culori inchise si accesorii minimaliste, care se potrivesc personalitatii tale.

Felul in care te imbraci te poate face remarcat in multime. Foloseste cele mai bune piese vestimentare, in functie de stilul pe care il preferi, si nu uita ca modul in care te imbraci iti evidentiaza personalitatea.

Sursa foto: https://www.pexels.com/

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare