Pentru ea

# tendinte moda 2019 #moda 2019 #toamna 2019 # tendinte moda #moda

Ce se poarta in toamna 2019! Ultimele tendinte in moda

Designerii isi pregatesc deja colectiile pentru toamna 2019. In cadrul New York Fashion Week, acestia au prezentat colectiile pentru toamna 2019, la Apollo Theater, in Harlem.

Conceptul “See Now, Buy Now” semnat de Tommy Hilfiger a prezentat cea de-a doua colectie TommyXZendaya, realizata impreuna cu Zendaya - ambasadoarea de brand la nivel global pentru colectiile Tommy Hilfiger adresate femeilor.

Spectacolul a continuat celebrarea incluziunii, diversitatii si capacitarii pe care Tommy Hilfiger si Zendaya le-au adus in cadrul show-ului de moda Tommynow in Paris, pentru Primavara 2019. Evenimentul experiential a adus pentru audienta din sala, dar si virtual, pentru intreaga lume, stilul increzator si spiritul optimist al actritei Zendaya.

Revenind pentru prima data in New York, de la premiera sa in toamna anului 2016, aceasta va fi ultima oprire a unui turneu mondial care se bazeaza pe angajamentul de a aduce Tommynow publicului si oraselor din intreaga lume. Urmeaza productiile de mare succes din Paris pentru primavara anului 2019, Shanghai pentru toamna anului 2018, Milano pentru primavara anului 2018, Londra pentru toamna anului 2017, Los Angeles pentru primavara anului 2017, precum si debutul din toamna anului 2016 din New York City.

“Dupa calatoriile in intreaga lume cu Tommynow si un show de neuitat in Paris, alaturi de Zendaya, sunt incantat sa revin unde a inceput aventura noastra See Now, Buy Now”, a afirmat Tommy Hilfiger.

“Dorinta exprimata de Zendaya de a aduce Tommynow in Harlem s-a simtit ca un urmator pas excelent in exprimarea viziunii sale pentru viitor. Faptul ca isi exprima punctul de vedere in tot ceea ce intreprinde o face sa fie un colaborator atat de valoros - este o onoare sa continui sa ii ofer o platforma in industria modei pentru a impartasi acest lucru”, a adaugat designerul.

Bazandu-se pe conceptul “See Now, Buy Now”, toate look-urile de pe podium vor fi disponibile printr-un sistem de achizitie imediata in peste 70 de tari.

Colectia TommyXZendaya Toamna 2019 va fi disponibila in magazinele Tommy Hilfiger selectionate.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare