Pentru ea

#moda toamna #tendinte toamna #toamna #moda

Ce se poarta in toamna 2019! Sfaturi de la designeri

Toamna vine cu noutati in ceea ce priveste moda si tinutele vestimentare. Marele branduri au lansat deja colectiile de toamna, iar designerii ne sfatuiesc ce sa purtam in aceasta toamna pentru a fi in tendinte.

 

Brand-ul Tommy Hilfiger este incantat sa anunte colectia colaborativa TommyXZendaya Toamna 2019, realizata de designer-ul iconic american Tommy Hilfiger impreuna cu ambasadoarea de brand la nivel global pentru colectiile Tommy Hilfiger dedicate femeilor, Zendaya. Colectia redefineste curentul power dressing pentru femeia moderna, cu fiecare piesa vestimentara gandita sa evoce sentimente de putere si siguranta.

A doua colectie TommyXZendaya este o celebrare a siluetelor emblematice din anii ’70, combinate cu patrimoniul clasic american cool al brand-ului Tommy Hilfiger. Paleta coloristica monocroma se imbina cu nuante bogate de visiniu si nuante metalice, in timp ce fuziunea dintre imprimeuri si buline aduc un twist neasteptat siluetelor structurate si salurilor. Materialele tip piele deschise la culoare, blanurile artificiale si catifeaua bogata perfectionate prin detalii din metal argintiu adauga o nota de lux.

Imprimeul tip houndstooth innobileaza trenciul atemporal, sacoul pe talie si pantalonii largi. Grafica amintind de constelatii, precum si imprimeurile tip leopard si sarpe adauga o nota jucausa fustelor maxi si rochiilor petrecute. De la imbracaminte si accesorii, la costume de baie si lenjerie de corp, colectia colaborativa TommyXZendaya Toamna 2019 este puternica si increzatoare, reimaginand stiluri definitorii pentru aceste timpuri cu o nota indrazneata.

Colectia colaborativa TommyXZendaya Toamna 2019 va avea premiera in timpul evenimentului de moda experiential TOMMYNOW la Saptamana Modei de la New York pe 8 septembrie. Colectia va fi disponibila in magazinele selectionate Tommy Hilfiger din Romania incepand cu data de 7 octombrie 2019.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare