Pentru ea

#stil feminin #haine #moda vara #moda vara 2014

Ce sa porti in vara lui 2014 ca sa intorci toate privirile

Vara se apropie cu pasi repezi, chiar mai repezi decat ne dam multi dintre noi seama, iar garderoba noastra va trebui reinnoita sau, cel putin, "reinventata".

Exista, insa, cateva atuuri in materie de vestimentatie care te pot ajuta sa fii mereu la moda, dar si sa gasesti combinatii usoare pentru tinute incropite rapid in acele momente in care chiar nu ai timp sa zabovesti 10 minute in fata sifonierului intrebandu-te "Eu cu ce ma imbrac?!"

Bluza alba, larguta, din dantela

Acest articol vestimentar poate fi combinat in fel si chip. De la o fusta la o pereche de pantaloni si o geaca pe deasupra, in zilele mai racoroase, toate femeile ar trebui sa aiba in garderoba o bluza alba, usor larguta, din dantela. Atentie insa! Dantela este, totusi, un material pretios care, daca este slaba calitativ, va arata kitsch. Pentru a te asigura ca tinuta este intregita de bluza, nu distrusa, nu ezita sa investesti intr-o bluza din dantela de calitate.

Rochiile-tricou

Nu subestima puterea rochiilor-tricou. Purtate cu ghete, cu pantofi cu toc, cu sandale sau chiar cu flip-flops, acestea pot fi accesorizate usor.

Ochelari de soare supradimensionati

Joaca-te cu accesoriile, mai ales cu ochelarii de soare. Nu purta un singur stil de ochelari de soare doar pentru ca tu consideri ca doar acel model iti sta bine. Experimenteaza cu ochelari in forma de ochi de pisica, de aviator sau ovali. Tine totusi cont! Ochelarii de soare nu sunt numai o tendinta a modei, sunt o necesitate in soarele arzator al verii, protejand retina sensibila de forta razelor solare si de lumina prea puternica.

Poarta o culoare pop

Adauga o pata de culoare purtand o esarfa, o geanta sau un colieri/bratara supradimensionata dintr-o culoare aprinsa la o tinuta in culori neutre.

Poarta sarafan

Sarafanul nu trebuie asociat cu tinutele vestimentare ale copiilor, ele putand oferi un aer tineresc si femeilor. Singura regula pe care trebuie sa o respecti este cea valabila de la fuste: sa alegi lungime potrivita!

Citeste continuarea pe Lyla.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului