Pentru ea

#evenimente in aer liber #rochii evenimente #rochii #aer liber

Ce rochii alegi pentru evenimentele in aer liber

Din fericire, mai ales ca avem parte de o primavara atat de frumoasa, evenimentele in aer liber au inceput sa prinda si la noi. Fie ca mergi la un gratar, la un festival sau la un garden party, hainele pe care le porti trebuie sa mixeze perfect caracterul evenimentului respectiv cu lejeritatea.

Iar rochia reprezinta alegerea perfecta din acest punct de vedere. E romantica, feminina, dar si confortabila si plina de versatilitate, pretandu-se perfect pentru diverse ocazii. Vezi care sunt tipurile de rochii recomandate pentru evenimentele in aer liber in randurile de mai jos!

Rochii pentru iesirile in oras

Fie ca iesi cu fetele la o cafea la terasa sau cu amicii la un picnic, iesirile in aer liber sunt o ocazie perfecta pentru a-ti purta rochiile scurte si suave. Apeleaza neaparat la materiale naturale, care sa lase pielea sa respire, mai ales ca e atat de frumos afara. Bumbacul, inul, matasea reprezinta cele mai bune decizii din acest punct de vedere.

Coloritul trebuie sa fie vesel, in ton cu spectacolul de afara. Alege nuante pastelate precum rozul, bleul, corai (Living Coral e nuanta anului si e ideala), piersica, fistic sau liliachiu. Poti opta la fel de bine pentru imprimeuri pline de viata, asa cum sunt sunt cele cu insecte sau cu flori.

Acorda aceeasi atentie si accesoriilor. Cerceii zgomotosi, bratarile fine si lanturile suprapuse sunt recomandate alaturi de o rochie purtata la un eveniment in aer liber. Opteaza pentru papuci sau sandale daca e vara, pentru balerini daca e primavara. Bocancii reprezinta un model de incaltaminte care se pricepe de minune sa scoata la iveala latura feminina a unei rochii in mod stilat la un festival. Palaria te va proteja de efectele negative ale soarelui!

Rochii pentru evenimente corporate

Firma pentru care lucrezi a decis sa organizeze petrecerea anuala afara, in aer liber? Te felicitam!

Rochia perfecta trebuie sa se muleze pe dress code-ul evenimentului (daca exista asa ceva). Opteaza de data aceasta pentru o lungime eleganta si decenta, pana la genunchi. Pastreaza aceleasi culori suave despre care ti-am vorbit mai sus si mizeaza pe croiuri feminine, precum cel in A sau cel sub forma de creion.

Ai parte de unele dintre cele mai frumoase rochii in mediul online, perfecte pentru evenimentele de tip corporate. Creatia bleumarin cu imprimeu floral colorat Corina este un exemplu fabulos in acest sens.

Rochie bleumarin cu imprimeu floral colorat Corina

In ceea ce priveste accesoriile, ai nevoie de elemente cat mai elegante. O geanta plic sofisticata si pantofii cu toc sau balerinii reprezinta alegerile de luat in calcul. Kitten heels se vor remarca la orice ocazie corporate! Completeaza cu ceasuri, cu bratari sau cercei candelabru si aparitia ta va fi desavarsita!

Rochii pentru ocazii speciale

Fie ca e vorba despre o nunta in aer liber, despre un tea party, despre o petrecere in gradina sau pur si simplu despre o aniversare tinuta intr-un decor idilic, cert este ca rochia ta trebuie sa fie cu totul si cu totul speciala.

De data aceasta, lungimea e la alegerea ta. Exista creatii superbe mini, midi sau lungi care se preteaza de minune evenimentelor speciale tinute in aer liber. Apeleaza la rochii de matase sau voal, la aplicatii de dantela, la volane si la transparente si alatura-le unui croi lejer, care sa iti permita sa te bucuri de toate evenimentele desfasurate in aer liber.

In ceea ce priveste culorile, acestea pot pastra repertoriul pastelurilor, dar pot atinge si note mai vibrante. Rosul, albastrul, galbenul solar sau verdele proaspat iti vor pune frumusetea in valoare. Nu da inapoi nici in fata printurilor inspirate de natura!

Detaliile aurii sau argintii reflecta perfect frumusetea acestor rochii pentru evenimente speciale in aer liber. Poarta pantofi in care sa te simti confortabil, fara toc sau cu toc mic, si o geanta de dimensiuni mici, pretioasa, dar dotata cu lant, ca sa nu ai mereu mainile ocupate cu ea.

Aceste rochii pentru evenimentele in aer liber te vor pune in evidenta oriunde ai merge. Alege-le si vei impresiona cu look-ul tau impecabil, perfect pus la punct!

Sursa foto: unsplash.com, dasha.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare