Pentru ea

#incaltaminte comoda #incaltaminte vara #vara #incaltaminte

Ce pantofi nu trebuie sa-ti lipseasca din garderoba vara aceasta?

Trecerea de la anotimpul rece la cel calduros nu ar trebui sa ne prinda fara incaltamintea potrivita, iar in acest sens fiecare dintre noi isi satisface curiozitatea si nevoia cautand modele deosebite de pantofi, care sa infrumuseteze piciorul, dar care sa fie deopotriva si comozi. Tendintele modei se schimba destul de mult, de la un sezon la altul, drept pentru care este necesar sa fii la curent cu ceea ce se poarta, avand insa grija si la preferintele personale.

 

In general pantofii de vara au in vedere considerente ce tin de aspectul practic (confort, calitate, material) si de cel estetic (model, culoare, unicitate). Acesti factori influenteaza alegerea, drept pentru care deseori poate fi destul de greu sa te hotarasti doar asupra unui singur model. Din acest motiv, am creat o lista a pantofilor care nu trebuie sa iti lipseasca vara aceasta din garderoba, indiferent de tinuta adoptata.

Espadrile - deopotriva comode, practice, dar si deosebit de frumoase ca model, gama de espadrile este vasta si lasa loc imaginatiei oricui. Le poti asorta atat la o pereche de blugi, cat si la o rochita casual-sport. Le poti purta atat la o plimbare in parc, cat si la o intalnire amicala, cu prietenii. Espadrilele sunt articole de incaltaminte rezistente si confortabile, iar avantajul major este ca ele sunt disponibile intr-o varietate de modele si culori, perfecte pentru stralucirea verii.

Sandale - fara indoiala sandalele reprezinta emblema verii. Delicate si colorate, vesele si mereu confortabile, modelele de sandale pe care le putem gasi atat in mediul online, cat si in magazinele fizice sunt variate si gata sa satisfaca orice exigente. Cu sau fara toc, cu platforma, din piele sau din material textil, sandalele pot fi purtate la aproape orice tinuta, chiar daca vorbim despre standarde casual, chiar daca vorbim despre tinute elegante. Un alt avantaj al sandalelor consta in faptul ca piciorul este liber si aerisit, creand astfel senzatia de confort dorita.

Pantofi - chiar daca vara este anotimpul relaxarii si al recrearii, exista totusi momente in care trebuie sa te imbraci adecvat unei anumite ocazii. Pentru a respecta si dresscode-ul impus de situatie si mai ales pentru a te simti confortabil cu alegerea facuta, o pereche de pantofi comozi din piele s-ar putea sa salveze situatia. Prezentabili atat alaturi de un compleu elegant, dar potriviti si pentru pantaloni office, pantofii sunt o alegere excelenta atunci cand vrei sa te simti, dar si sa arati minunat deopotriva.

Saboti - foarte comozi vara, lasand piciorul sa respire si sa se simta confortabil, gama de saboti ramane foarte apreciata de majoritatea cumparatorilor. Materialele de calitate ridica standardele acestor produse, iar paleta de culori este ampla, lasand posibilitatea asortarii la orice tinuta casual. Sabotii ofera avantajul incaltarii si a descaltarii facile, ori de cate ori piciorul are nevoie de un moment de respiro, facand parte din gama pantofilor care nu incorseteaza piciorul, fiind astfel cu adevarat potriviti pentru zilele toride de vara.

Pentru ca am discutat majoritar despre modele de pantofi de vara de dama, prezentam si modelele de pantofi barbatesti de vara ce nu trebuie sa lipseasca din garderoba nimanui. Pantofii casual-sport, din piele naturala, extrem de comozi si de usor de asortat, sabotii sau chiar papucii din materiale de calitate, aceste optiuni reprezinta accesorii obligatorii pentru un plus de confort.

Vara isi intra rapid in drepturi, iar de aceea alegerea pantofilor trebuie facuta pe indelete. Calitatea, brandul, estetica sau pretul, acestea sunt caracteristici la care orice model de pantof trebuie sa raspunda in conformitate cu cerintele purtatorului. Pantofii devin astfel mai mult decat simple articole de incaltaminte. Ei devin cumva simbolul confortului si al placerii de a fi noi insine indiferent de tinuta pentru care optam.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare