Pentru ea

#cosmetice vacanta #sfaturi practice #produse cosmetice #vacanta #machiaj #cosmetice #trusa de machiaj

Ce nu trebuie sa-ti lipseaca din trusa de cosmetice, cand pleci in vacanta

A mai ramas putin pana pleci in vacanta si ai inceput deja sa-ti faci lista cu toate cele necesare? Lista de cosmetice este foarte importanta in cazul femeilor, asadar acorda suficienta atentie acesteia si ia in vacanta toate cosmeticele si produsele de ingrijit necesare.

Iata care sunt lucrurile care nu trebuie sa-ti lipseasca sub niciun chip din bagaj!

Produse pentru piele

Produsele de ingrijire a pielii sunt esentiale si le vei folosi zilnic. Asadar, nu trebuie sa-ti lipseasca din geanta. Vei avea nevoie de crema hidratanta, pentru corp, fata si talpi. Nu uita de un ulei puternic hidratant, mai ales daca stii ca urmeaza sa petreci mult timp la soare. Pielea bronzata trebuie ingrijita cu atentie si hidratata intens daca vrei sa-ti pastrezi bronzul pentru mult timp.

Pe langa produsele de ingrijire a pielii, este important sa ai in bagaj si un mini-epilator. Acesta este ideal in vacanta deoarece nu ocupa mult spatiu si il poti folosi pentru indepartarea parului nedorit. In plus, il poti folosi si acasa, pentru indepartarea parului din zonele greu accesibile sau a parului facial.

Produse necesare la plaja

Daca mergi la plaja, nu uita sa-ti iei crema de protectie solara si uleiul de plaja. Ai grija sa ai in geanta si o crema de protectie solara, speciala pentru fata, cu SPF 50, deoarece tenul este mai sensibil. Adauga in trusa cu produse necesare la plaja si un strugurel de buze cu protectie solara sau unul simplu. Acesta este necesar deoarece apa sarata si soarele duc la uscarea buzelor. In plus, mai ai nevoie si de apa termala, pentru calmarea pielii.

Produse de machiaj

Daca obisnuiesti sa te machiezi, pe langa fardurile obisnuite, poti adauga cateva rezistente la apa. Astfel poti arata ca scoasa din cutie chiar si dupa o zi intreaga de plaja. In plus, vei mai avea nevoie de un demachiant de calitate si apa termala, pentru calmarea tenului. Este foarte important sa nu-ti neglijezi tenul cand esti in vacanta, daca vrei sa arati perfect la orice ora din zi si din noapte.

Nu uita sa adaugi in trusa si o oglinda, mai ales daca obisnuiesti sa te machiezi zilnic. Poti opta pentru o oglinda cosmetica ovala, pe care o poti transporta cu usurinta in bagaj.

Atentie! Nu uita sa adaugi in trusa si pasta de dinti insotita de periuta electrica. Igiena dentara este extrem de importanta, cu atat mai mult in vacanta, tendinta de a manca alimente nesanatoase este mult mai mare. Daca nu ai inca o periuta de dinti electrica iti poti cumpara una cu doar 33 de lei. Periuta este prevazuta cu trei capete de schimb si suport.

Produse pentru par

In vacanta, trebuie sa acorzi o atentie deosebita parului, mai ales daca mergi la plaja sau la piscina. Parul poate fi afectat de soarele puternic dar si de apa din piscina sau apa sarata a marii. Asadar nu uita sa-ti iei un sampon de calitate, o masca de par, balsam si un ulei pentru varfuri.

Sursa foto: huffingtonpost.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare