Pentru ea

#stil #haine #tendinte #fusta #primavara 2010

Ce fuste purtam primavara aceasta

Tendintele in segmentul fustelor ofera o varietate de stiluri, texturi, culori si detalii chic doamnelor si domnisoarelor in sezonul cald al acestui an. Iar cei mai trendy itemi care nu ar trebui sa lipseasca din garderoba unei femei, primavara aceasta, implica cel putin o fusta stramta si una intr-o linie clasica reactualizata pentru tiparul gandit de designeri in 2010. Care este acesta ramane sa descoperiti in cele ce urmeaza.

Primavara este anotimpul in care femeile isi reinnoiesc garderoba. Vremea frumoasa de afara si soarele ce straluceste prietenos pe cer le determina pe acestea sa-si indrepte atentia spre articole vestimentare cat mai colorate, racoroase si vaporoase. Si ce poate fi mai potrivit decat o fusta?  Este chic, practica si foarte versatila. Ca atare, nu mai sta pe ganduri si da fuga pana in magazine pentru a-ti achizitiona si tu una. Uite spre ce ar trebui sa te indrepti atentia.

Anul acesta, foarte la moda sunt fustele voluminoase si bogate in detalii. Pe de alta parte, modelul taior este potrivit oricarei siluete, iar fustele in A ascund soldurile late. Purtate cu topuri, acest gen de fuste accentueaza foarte bine linia corpului. Daca ai o silueta mai baietoasa, opteaza pentru un model in A. Te va ajuta sa creezi acele forme voluptoase feminine. De asemenea, acestea sunt foarte potrivite si pentru siluetele in forma de para, deoarece ascund inteligent partile mai proeminente, punand accent foarte mult pe talia subtire.

Pe langa fustele cu volum, designerii si-au mai indreptat atentia primavara aceasta spre cele in straturi si pliuri, care creeaza un look mai dramatic, taieturile asimetrice, materialele neconventionale, formele conice, fustele inalte, cele pana la glezna sau fustele mini.

Fustele mini primavara/ vara 2010 au fost gandite pornind de la structura unui taior, lucru foarte bun de altfel, tinand cont de faptul ca avantajeaza orice tip de silueta. In schimb, fustele mini cu talie inalta vor fi mai apreciate de femeile cu o silueta subtire si o talie frumos arcuita si de fetele micute de inaltime.

Segmentul texturilor, al imprimeurilor si formelor este foarte versatil. Pentru un look mai extravagant poti asorta o fusta mini cu imprimeu cu o pereche de jambiere haioase sau  o fusta mini conica din material greu cu tocuri inalte, pentru a creea o tinuta mai eleganta.

Fustele lungi pana la glezne sau cele mini in culori metalice sunt de asemenea la mare cautare anul acesta. Modelele voluminoase ultra feminine, imprimeurile florale, fustele in cret sau cele petrecute, din oranganza, matase sau materiale grele si-au pus si ele amprenta pe podiumul prezentarilor de moda.

Reimprospateaza-ti garderoba.  Alege una dintre aceste fustite in trend si paseste in sezonul cald cu un look de invidiat.

www.elle.comwww.fashion-style.becomegorgeous.comwww.fashion-style.becomegorgeous.comwww.elle.comwww.elle.comwww.fashion-style.becomegorgeous.comwww.fashion.about.com

Foto : www.fashionbombdaily.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului