Pentru ea

#femei rafinate #rafinament #stil feminin

Ce elemente confera rafinament unei femei? – Afla cum poti degaja un farmec electrizant!

Orice femeie isi doreste sa fie frumoasa si stralucitoare, sa primeasca complimente de la persoanele din jur. Pentru aceasta nu este suficient sa aiba o tinuta statuara trebuie sa stie si cum sa se imbrace potrivit fiecarei ocazii. Mai presus de a avea o tinuta corecta este obligatoriu ca tinuta sa fie ingrijita. Aceasta inseamna ca trebuie acordat atentie tuturor detaliilor si in ceea ce priveste modul in care se prezinta croiala, cusaturile, decoratiunile si alte aspecte ce tin de modul de realizare al unui articol vestimentar.

O femeie cu rafinament este sigura pe ea, calma si naturala!

Orice femeie cu atitudine poate sa impresioneze persoanele din jur. Aceasta este o conditie esentiala pentru a fi seducatoare, atitudinea confera rafinament unei femei. Cu siguranta ati observat cum defileaza pe covorul rosu multe dintre vedetele internationale, cum sunt increzatoare, puternice si seducatoare. Conteaza si tinuta vestimentara, dar mai mult decat atat este importanta personalitatea lor, faptul ca sunt degajate, naturale si au o liniste sufleteasca. Nu este vorba de cine stie ce lucru insa linistea interioara este cu siguranta un element foarte important care aduce un plus de rafinament unei femei.

Tocurile inalte sunt obligatorii in vestimentatia feminina!

O femeie care poarta tocuri inalte isi schimba statura si mersul. Are o silueta mai feminina si mai gratioasa. Pantofii cu toc inalt sunt eleganti si frumosi, iar femeia care ii poarta se simte mai frumoasa, mai impunatoare, ca o zeita. Majoritatea barbatilor admira o femeie care poarta tocuri inalte, lor le place cu siguranta un astfel de element de vestimentatie feminina. O femeie care poarta pantofi cu toc inalt este mai sexy si mai senzuala.

Poarta bijuteriile cu stil!

Pentru a fi eleganta trebuie sa ai cateva bijuterii, macar un inel si o pereche de cercei potriviti. Ideea este sa stii sa le porti, sa le pui in valoare, pentru ca bijuteriile pot schimba foarte mult imaginea unei femei. Sunt multe persoane care stiu acest lucru, sunt femei care au talentul de a se comporta intr-un anume fel, de a gesticula pentru a da viata bijuteriilor pe care le poarta.

Alege gentile de calitate pentru a fi o femeie cu rafinament!

Geanta este un accesoriu important care poate imbunatati imaginea unei femei. Pentru a fi un accesoriu de lux trebuie sa fie de foarte buna calitate, din piele naturala, iar astfel avantajul este ca se poate asorta cu orice material, indiferent de stil. Nu trebuie neaparat sa fie o geanta de culoare inchisa, se poate alege si o nuanta pastelata, important este sa vina cat mai bine la tinuta vestimentara.

Din data de 10 decembrie 2017 ai posibilitatea de a-ti cumpara un astfel de accesoriu la cel mai mare mall de genti online pe Bagsy.ro in tara noastra. Participa la concursul de pe site si ai posibilitatea de a castiga un voucher in valoare de 150 lei pentru care comanda minima este de 300 lei. Este destul de simplu, trebuie sa aduni 20 de prieteni de pe Facebook, sa-i convingi sa se inscrie si ei pe site si astfel poti obtine un astfel de voucher de cumparaturi valabil pana in data de 16 noiembrie 2018.

Care sunt alte elemente ale rafinamentului feminin?

Conteaza foarte mult tinuta vestimentara dar si alte elemente care tin de stilul personal. O femeie cu rafinament se comporta intr-un anume fel, se caracterizeaza prin naturalete, originalitate, finete. Ideea este ca pentru a avea un farmec aparte trebuie sa stii cum sa razi, cum sa vorbesti, cum sa te misti. Conteaza si felul cum te comporti dar si modul cum dansezi, trebuie sa stii sa te conduci dupa principiul senzualitatii dar si al simplitatii. Inspira-te intotdeauna din frumusetea lucrurilor si a oamenilor cu stil din jur!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare