Pentru ea

#garderoba

Ce ar trebui sa se gaseasca in garderoba tuturor?

Nu trebuie sa fi pasionat de moda sau de cumparaturi ca sa ai o garderoba bogata. E clar ca ai nevoie de haine in permanenta, in functie de sezon, de locul unde urmeaza sa mergi sau de evenimentele din viata ta. Sunt anumite piese vestimentare fara de care poti sa traiesti fara probleme. Ele nu reprezinta o necesitate. Insa alte piese vestimentare pot deveni extrem de importante si fiecare persoana ar trebui sa le aiba incluse in garderoba sa.

 

Cele mai importante sunt hainele de zi cu zi. O pereche de jeansi si o bluza sau un pulover, clar sunt nelipsite din garderoba oricui. Incaltamintea ocupa si ea un loc fruntas. Nu iti poti imagina cum ar fi sa trebuiasca sa umbli descult. Inca te intrebi cum reuseau sa o faca oamenii, atunci cand incaltamintea nu era la indemana oricui.

Cum sa iti construiesti o garderoba personala?

Pe langa hainele de care ai nevoie zi de zi, exista anumite piese vestimentare care ar trebui sa se regaseasca in garderoba oricui.  Aceste piese vestimentare te pot scoate din impas atunci cand apare o situatie neprevazuta, iar timpul nu iti permite o sesiune de cumparaturi. Si poate nici nu dispui de spatiul de depozitare necesar, asa ca un strict necesar este tot ce iti trebuie.

Ce trebuie sa contina garderoba unei femei?

Coco Channel spunea ca o femeie trebuie sa fie in 2 feluri “stilata si fabuloasa” si tot ea recomanda ca in garderoba unei doamne sa existe o rochie neagra, “little black dress”, despre care spunea ea ca nu e nici exagerata, dar nici prea putin. Atunci cand esti in lipsa de idei, alege rochia neagra. O alta piesa vestimentara de nelipsit este o pereche de jeansi clasici. Acestia, alaturi de o camasa alba sau o bluza uni, simpla, te pot scoate din impas. Si, bineinteles, orice femeie trebuie sa fie pregatita pentru o plimbare sau o activitate fizica, care necesita echipament adecvat. In acest caz un compleu sport este potrivit. Incaltamintea este foarte importanta, ea fiind decisiva in crearea unei tinute perfecte. Daca la micuta rochie neagra este de preferat sa asortezi o pereche de pantofi cu toc, la tinuta casual poti merge pe niste pantofi cu talpa joasa sau o pereche de ghete din piele. Pentru tinutele sport sunt recomandati o pereche de adidasi de dama. Acestia se gasesc in diferite culori si materiale si pot fi usor adaptati tinutelor tale si activitatilor pentru care te pregatesti.

Ce trebuie sa contina garderoba unui barbat?

Nu doar doamnele trebuie sa fie fabuloase atunci cand apar undeva. Moda ultimelor decenii acorda o atentie mare si domnilor, care sunt incurajati sa exploreze diferite tinute. Bineinteles ca si in cazul domnilor avem piesele de baza care trebuie sa se regaseasca in garderoba lor. Nelipsit trebuie sa fie un costum barbatesc, uni, culorile preferate fiind negru, gri si bleumarin. Camasa alba este de neconceput sa lipseasca din sifonierul domnilor, la fel si o pereche de jeansi clasici. Pantofii negri simpli sunt necesari pentru completarea tinutei, iar o pereche de New Balance ajuta in mod sigur sportivul din tine. Stim cat de mult adora domnii competitiile si activitatile fizice.

FOTO: epantofi.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare