Pentru ea

#alice design #rochii de mireasa #rochii de mireasa ieftine #alice-design.ro

(P) Cauti rochii de mireasa incredibile? Alice Design are o surpriza pentru tine!

(P) Cauti rochii de mireasa incredibile? Alice Design are o surpriza pentru tine!

Cauti rochii de mireasa incredibile, din care sa alegi modelul special creat pentru marea ta zi? Alice Design, brand de renume in industrie, are o surpriza de proportii pentru tine. Magazinul dedicat celor mai frumoase viitoare doamne a lansat o colectie fascinanta de rochii de mireasa adaptate tendintelor, la preturi promotionale, pe care ti le ofera cu ajustari gratuite si accesorii complete.

Emotiile si presiunea cautarii rochiei de mireasa perfecte te-au coplesit? Inseamna ca nu ai descoperit serviciile alice-design.ro, care a deschis recent un nou showroom in Bucuresti, odata cu lansarea colectiei de rochii de mireasa pentru sfarsitul anului 2012.

Magazinul este decorat intr-o atmosfera calda, in stil baroc, iar modelele rochiilor satisfac toate gusturile: de bal, tip sirena, A-Line si Empire. Tot aici gasesti accesoriile pe care le cauti si tinutele ideale pentru domnisoare de onoare.

Alice Design isi va prezenta intreaga oferta irezistibila la Targul de Nunti Mariage Fest din perioada 2-4 noiembrie 2012, dedicat sezonului de nunti 2013. In Piata Constitutiei, ai grija sa vizitezi standul B29, acolo unde vei gasi oferte fara concurenta.


Modele rochii de mireasa by Alice Design - tur virtual


Modelele rochiilor de mireasa semnate Alice Design sunt rezultatul a doi ani de sortari si experienta in anticiparea dorintelor viitoarelor mirese. Adaptate tendintelor actuale, rochiile de mireasa cu croiala de Bal, Sirena, Empire si A-Line sunt oferite clientelor la preturi sub valorile pietei, fara compromisuri privind materialele pretioase si finisarile.

Daca vrei sa iti faci o idee asupra look-ului inedit al showroom-ului din Bucuresti, dar si asupra modelelor de rochii incredibile din colectie, alice-design.ro te invita la un tur virtual.




Rochii de mireasa ieftine by Alice Design - promotii pentru tine


Toamna aceasta, Alice Design a pregatit o serie de promotii pentru tine, care sa iti usureze misiunea cautarii modelului perfect si adaptat bugetului tau.

In cazul in care esti interesata de rochii de mireasa ieftine, vei fi surprinsa de faptul ca poti achizitiona modelul visurilor tale cu doar 999 RON.






Pentru ca la Alice Design, politica preturilor este transparenta, iata lista completa de preturi pentru rochiile de mireasa si pentru accesoriile de care ai nevoie.

Tot din promotia sfarsitului de an face parte si posibilitatea ta de a beneficia de transport gratuit pentru orice model ai alege, "la pachet" cu un voal cadou in valoare de 300 de RON (la alegere!) si cu dreptul de a solicita ajustari (stramtat, scurtat, sistem de prindere trena) fara costuri suplimentare.


Adresa Alice Design si un shooting pentru viitoare mirese


Magazinul Alice Design te asteapta la cel mai special special showroom dedicat mireselor, la adresa Str. Episcop Chesarie, Nr. 8, Sector 4, Bucuresti. Vei gasi aici o atmosfera baroca cuceritoare, voaluri, crinoline, bijuterii, boleo-uri si rochii de mireasa care iti taie rasuflarea. Pentru rezervare, suna la numarul de telefon 0763.99.99.50 sau trimite un e-mail la adresa mail@alice-design.ro.

De asemenea, poti comanda rochia de mireasa de care te-ai indragostit direct de pe site, telefonic la numerele 0763.99.99.50 si 021.320.00.40 sau prin email, la adresa mail@alice-design.ro, precizand codul produsului, culoarea si marimea.

Mai jos poti viziona un shooting sugestiv, pentru a intelege mai bine modul profesionist de lucru al magazinului Alice Design!



 

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele