Pentru ea

#incaltaminte #accesorii #top #stil feminin #haine #stil masculin #hainelid.ro #haine chic

Cauti haine chic sub 100 lei? Iata 10 propuneri irezistibile de la Hainelid.ro

ADVERTORIAL

Cu sarbatorile de iarna in prag, invitatii nesfarsite la zile onomastice si dorinte aprinse de a arata impecabil la inceput de iarna, este lesne de inteles de ce ai nevoie de haine chic. Bugetul tau poate sa nu suporte cheltuieli extravagante inainte de Craciun, de aceea cateva reduceri sunt si ele binevenite. Ti-am pregatit cateva propuneri irezistibile de la Hainelid.ro, magazinul care iti furnizeaza piese vestimentare de calitate si in voga, la preturi care nu depasesc 100 RON.

Cine spune ca trebuie sa investesti sume absurde in garderoba de iarna, pentru un look desavarsit? Hainelid.ro iti ofera 10 argumente solide care te conving ca, si cu un buget mediu, te poti afisa in tinute adaptate celor mai noi tendinte ale sezonului. Unde mai pui ca magazinul online Hainelid.ro iti furnizeaza hainele chic preferate chiar la tine acasa, in schimbul unei comenzi foarte usor de plasat?


1. Biker Boots

Imaginea ta din sezonul rece 2012/2013 nu poate fi trendy fara o pereche de "biker boots", botine cu caramb de lungime medie, talpa plata si tinte rebele. Hainelid.ro iti face o mega-surpriza inainte de sarbatori si iti ofera un model de biker boots turcoaz inchis (nuanta-vedeta a iernii!), cu catarame, talpa din piele si captusite pe interior, la pret redus: 100 RON.


2. Top cu crapatura la spate

Urmeaza sa participi la un party cu prietenii? Designerii promoveaza intens in aceasta perioada croielile indraznete, iar crapatura la spate pentru bluze sau rochii este preferata multor creatori de moda. Prin urmare, indrazneste sa stralucesti in topul care iti lasa spatele gol, disponibil pe Hainelid.ro in variantele cromatice negru si lila, la pretul redus de 55 RON!


3. Bluza cu imprimeu chic

Imprimeurile raman un "must have" in tinutele tale, de la modele avangardiste sau florale, pana la peisaje din natura, imagini cu ursuleti simpatici sau chipuri de staruri celebre. Sarbatoreste o seara de vineri in oras cu bluza cu imprimeu Love, pe care o gasesti pe Hainelid.ro la doar 43 RON.


4. Botine cu toc

Sigur ca nu poti "supravietui" ocaziilor speciale de sarbatori fara o pereche de botine cu toc inalt, care sa se asorteze perfect cu tinutele tale pretioase. Noua ne plac botinele gri-sobolan din magazinul Hainelid.ro, care te inalta cu 13 cm si au un toc suficient de gros pentru a fi confortabile. Pret: 92 RON.


5. Cizme de cauciuc

O alta piesa esentiala in garderoba ta de iarna sunt cizmele de cauciuc, care de cateva ierni incoace fac furori in randul iubitoarelor de moda. Ninsorile nu mai sunt atat de departe de noi, iar picioarele tale au nevoie de protectie impotriva umiditatii urgent! Iti propunem cizmele de cauciuc cu material in carouri si captusite in interior de pe Hainelid.ro, cu catarame si design lucios, care pot fi achizitionate in aceasta perioada la pretul irezistibil de 83 RON.


6. Bluza casual barbati

Iubitul tau isi sarbatoreste onomastica? Nu stii ce dar sa ii aduca fratelui tau Mos Craciun? Ajuta un barbat special din viata ta sa fie mai trendy si ofera-i cadou bluza casual de pe Hainelid.ro, cu anchior, nasturi si coate accentuate. O gasesti in nuantele standard de gri, negru, albastru sau gri inchis, la pretul de 49 RON.


7. Colier statement

Accesoriile sunt si ele importante pentru o tinuta reusita. Bijuteriile statement, supradimensionate si opulente, sunt recomandari principale ale designerilor in sezonul toamna-iarna 2012/2013. Iata de ce ai nevoie de colierul Metalic Style pentru un look ultra-modern, pe care sa il porti cu topuri decoltate sau rochii clasice, pe care sa le pui astfel in valoare. Pret: 42 RON.


8. Guler dantela

La fel de chic si moderne in aceasta perioada sunt si gulerele detasabile pretioase, care amintesc de tinutele nobile ale doamnelor familiilor regale. De altfel, un astfel de accesoriu te poate transforma pe loc intr-un "fashion icon". Adapteaza tinutelor tale elegante Colierul din dantela la pret promotional pe Hainelid.ro, care costa doar 45 RON.


9. Geaca epolet

Stilul militaresc are o influenta incredibila in moda in ultima vreme, atat in tinutele feminine, cat si in cele masculine. Noi ne-am indragostit de Geaca Epolet din piele ecologica, cu insertii de fermoare in zona umerilor, epolet si alte insertii metalice in voga. Pret: 100 RON.


10. Rochia in doua nuante

Ai nevoie de o tinuta sexy si in voga pentru o seara in club? Rochia in doua nuante Ready2Go este perfecta pentru tine, daca te caracterizeaza stilul indraznet. Pret: 88 RON.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare