Pentru ea

#parola #cadou #nunta #il creatore #e-mariage #targ de nunti #nunti #concurs #rochie de mireasa

Castiga o rochie de mireasa de la Il Creatore, semnata Oana Comanescu

Astazi s-a dat startul la ultimul nunti din acest an – E-mariage Fest. Daca esti in cautarea rochiei de mireasa perfecte, inca mai ai sansa sa o gasesti. Acasa.ro impreuna cu E-mariage iti ofera posibilitatea sa-ti castigi singura rochia de mireasa. Cum?

Nimic mai simplu: mergi la targul E-mariage care s-a deschis astazi si participa la concursul „Castiga o rochie de mireasa de la Il Creatore, semnata Oana Comanescu”, de pe forum.acasa.ro.

Iata doar cateva dintre rochiile marca Il Creatore , create de Oana Comanescu:

Cand vine vorba de nunta, primul lucru care iti vine in minte este rochia de mireasa. Fiecare mireasa este unica in felul ei asa cum vrei si tu sa fii in ziua cea mare. De aceea, acasa.ro impreuna cu casa de moda Il Creatore iti ofera posibilitatea de a avea o rochie deosebita pentru nunta ta, fara sa cheltui vreun ban.

 E-mariage iti face cadou o rochie de mireasa

 

E-mariage este ultimul targ de nunti al anului 2009 (3, 4, 5 aprilie, in Piata Constitutiei, in parcarea din fata Palatului Parlamentului)! In cadrul evenimentului gasesti tot ce vrei pentru nunta ta: costume de miri, tinute pentru nasi si nuntasi, marturii, masini de epoca, firme de decoratiuni, invitatii si chiar agentii de nunti care se pot ocupa integral de organizarea celei mai importante zile din viata ta.

 

rochii de ocazie . Cand vine vorba de stil, preturi si selectie, Il Creatore iti pune la dispozitie o persoana competenta cu care vei discuta si care te va sfatui pentru a alege rochia care iti va pune in valoare adevaratele tale calitati.

Pe langa rochiile de mireasa si cele de ocazie, vei gasi si o gama variata de accesorii lucrate manual sau cu strasuri Swarovski, voaluri, diademe, manusi, gentute, palarii si pantofi.

 

 Conditii de participare la concurs

Pentru a putea participa la concurs trebuie sa mergi la targul organizat de nunti E-mariage Fest ?”.

Intra pe forum si raspunde la intrebare, dand click AICI.

Nu uita ca pentru a raspunde pe forum acasa.ro trebuie sa iti creezi cont pe acasa.ro. In cazul in care nu ai deja, poti sa te inregistrezi AICI.

Va fi premiat cel mai interesant raspuns!

Important! Pentru a-ti acorda premiul, adresa de e-mail trebuie sa fie valida, iar datele personale - corecte!

Concursul se desfasoara in perioada 3 -10 aprilie 2009. Castigatorii vor fi anuntati, vineri 10 aprilie, atat in pagina de concurs, cat si personal pe adresa de e-mail.

Atentie! Pe toata perioada desfasurarii targului, va fi mentionata o PAROLA. Aceasta parola (un cuvant) poate fi auzita, din 10 in 10 minute, prin intermediul boxelor amplasate in spatiile unde se gasesc raioanele furnizorilor. Trebuie sa retineti aceasta parola, deoarece in cazul in care veti fi desemnati castigatori, va fi modul de validare al premiului. Mult succes!

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului